Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
Sunt un tanar de 31 de ani.
Acum mai multe luni, intr-o dimineata m-am trezit cu o durere de cap care s-a localizat in frunte si piramida nazala.
Pe mine nu tin minte sa ma fi durut capul vreodata inainte.
Pe urma au inceput sa mi se zbata pleoapele. A inceput sa-mi scada vederea (vad cam incetosat si la cativa metri distanta). Ma simt foarte obosit, transpir foarte usor (inainte de problemele astea transpiram extrem de greu). Am crescut si putin in greutate fata de cum eram.
Ce am facut :
- mers la dentist, radiografii, mi s-a spus ca nu-s probleme. Mi s-a dat B12, Milgamma dar n-au folosit la nimic.
- consultat 2 medici ORL, administrat antibiotice, apoi facut CT unde s-a constatat ca nu e nimic acolo.
- consultat neurolog (Neuroaxis), mi-a dat sa fac RMN si nu a iesit nimic nici acolo.
- mers la medicul de familie, facut analize sange (leucocite, limfocite, monocite, eozinofile, neutrofile, eritrocite, hemoglobina, hematocrit, trombocite, RDW-CV, VSH, calciu seric, colesterol, creatinina, glicemie, magneziemie, TGP), toate fiind in limitele normale.
Nu fac excese, nu beau alcool, nu fumez.
Deci recapitulare simptome:
- durere frunte si piramida nazala permanente
- oboseala
- zbatere pleoape
- vedere slabita
- transpiratie la efort fizic mic
La ce doctor sa mai merg, ca nu mai am nicio idee?? Mentionez ca nu sunt asigurat.
Multumesc, sper sa ma ajutati ca-s intr-o situatie disperata, nu pot sa muncesc in situatia asta si mi-e teama ca-mi pierd vederea.
Acum mai multe luni, intr-o dimineata m-am trezit cu o durere de cap care s-a localizat in frunte si piramida nazala.
Pe mine nu tin minte sa ma fi durut capul vreodata inainte.
Pe urma au inceput sa mi se zbata pleoapele. A inceput sa-mi scada vederea (vad cam incetosat si la cativa metri distanta). Ma simt foarte obosit, transpir foarte usor (inainte de problemele astea transpiram extrem de greu). Am crescut si putin in greutate fata de cum eram.
Ce am facut :
- mers la dentist, radiografii, mi s-a spus ca nu-s probleme. Mi s-a dat B12, Milgamma dar n-au folosit la nimic.
- consultat 2 medici ORL, administrat antibiotice, apoi facut CT unde s-a constatat ca nu e nimic acolo.
- consultat neurolog (Neuroaxis), mi-a dat sa fac RMN si nu a iesit nimic nici acolo.
- mers la medicul de familie, facut analize sange (leucocite, limfocite, monocite, eozinofile, neutrofile, eritrocite, hemoglobina, hematocrit, trombocite, RDW-CV, VSH, calciu seric, colesterol, creatinina, glicemie, magneziemie, TGP), toate fiind in limitele normale.
Nu fac excese, nu beau alcool, nu fumez.
Deci recapitulare simptome:
- durere frunte si piramida nazala permanente
- oboseala
- zbatere pleoape
- vedere slabita
- transpiratie la efort fizic mic
La ce doctor sa mai merg, ca nu mai am nicio idee?? Mentionez ca nu sunt asigurat.
Multumesc, sper sa ma ajutati ca-s intr-o situatie disperata, nu pot sa muncesc in situatia asta si mi-e teama ca-mi pierd vederea.
6 comentarii
Acum mai multe luni totul a inceput cu durerea de cap, apoi au mai trecut cateva luni si am inceput sa am probleme cu vederea, oboseala, transpiratii, etc. Sper ca intelegeti.
Deci durerea de cap permanenta a aparut cu luni de zile inainte sa mi se zbata pleoapele si sa imi scada vederea.
E ceva ce are un impact major asupra sanatatii mele, dar nu reusesc sa aflu ce. Medicul de familie e destul de incompetent, ca sa zic asa.
Deci durerea de cap permanenta a aparut cu luni de zile inainte sa mi se zbata pleoapele si sa imi scada vederea.
E ceva ce are un impact major asupra sanatatii mele, dar nu reusesc sa aflu ce. Medicul de familie e destul de incompetent, ca sa zic asa.
Mai e cineva pe aici? Am facut tot felul de investigatii si n-am rezolvat nimic. Mai nou a aparut si o senzatie intr-o ureche... si parca nu am suficient aer. Ca sa explic...cand cânt, nu ajung sa termin versul ca mi se termina aerul si intrerup... Ce poate fi chestia asta? Unde sa ma mai adresez, la ce tip de doctor?:(
Salutare, ai mai rezolvat ceva? Uneori am aceleasi simptome ca si tine si nu stiu ce analize sa mai fac.
Faceti un test de anxietate online. Lipsa de aer, oboseala, transpiratiile pot fi somatizari de anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 5sindrom de surmenaj sau ceva mai grav?
- 19Frunte si tample umflate
- 7puls slab (intre 49 si 60 batai pe minut)
- 14Oboseala fizica si psihica exagerata
- 0De ce ma dor tamplele si fruntea de aproape doua zile
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 1pneumonie netratata la timp
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 1Dureri de spate si oboseala
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 5Durere de cap la nivelul nasului si a fruntii
- 0Aspectul pieli, problema testiculara, oboseala excesiva !
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
Mai multe informații despre: Oboseala durere la frunte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: