Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!

18-10-2020
johnnyzzz
Nu este medic/terapeut
johnnyzzz
Sunt un tanar de 31 de ani.
Acum mai multe luni, intr-o dimineata m-am trezit cu o durere de cap care s-a localizat in frunte si piramida nazala.
Pe mine nu tin minte sa ma fi durut capul vreodata inainte.
Pe urma au inceput sa mi se zbata pleoapele. A inceput sa-mi scada vederea (vad cam incetosat si la cativa metri distanta). Ma simt foarte obosit, transpir foarte usor (inainte de problemele astea transpiram extrem de greu). Am crescut si putin in greutate fata de cum eram.

Ce am facut :
- mers la dentist, radiografii, mi s-a spus ca nu-s probleme. Mi s-a dat B12, Milgamma dar n-au folosit la nimic.
- consultat 2 medici ORL, administrat antibiotice, apoi facut CT unde s-a constatat ca nu e nimic acolo.
- consultat neurolog (Neuroaxis), mi-a dat sa fac RMN si nu a iesit nimic nici acolo.
- mers la medicul de familie, facut analize sange (leucocite, limfocite, monocite, eozinofile, neutrofile, eritrocite, hemoglobina, hematocrit, trombocite, RDW-CV, VSH, calciu seric, colesterol, creatinina, glicemie, magneziemie, TGP), toate fiind in limitele normale.

Nu fac excese, nu beau alcool, nu fumez.

Deci recapitulare simptome:
- durere frunte si piramida nazala permanente
- oboseala
- zbatere pleoape
- vedere slabita
- transpiratie la efort fizic mic

La ce doctor sa mai merg, ca nu mai am nicio idee?? Mentionez ca nu sunt asigurat.

Multumesc, sper sa ma ajutati ca-s intr-o situatie disperata, nu pot sa muncesc in situatia asta si mi-e teama ca-mi pierd vederea.
6 comentarii
0
18-10-2020, ora 16:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La oftalmolog ati fost?
0
18-10-2020, ora 17:35
johnnyzzz
Nu este medic/terapeut
johnnyzzz
Acum mai multe luni totul a inceput cu durerea de cap, apoi au mai trecut cateva luni si am inceput sa am probleme cu vederea, oboseala, transpiratii, etc. Sper ca intelegeti.
Deci durerea de cap permanenta a aparut cu luni de zile inainte sa mi se zbata pleoapele si sa imi scada vederea.
E ceva ce are un impact major asupra sanatatii mele, dar nu reusesc sa aflu ce. Medicul de familie e destul de incompetent, ca sa zic asa.
0
19-10-2020, ora 10:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti si la oftalmolog.
0
23-10-2021, ora 04:18
johnnyzzz
Nu este medic/terapeut
johnnyzzz
Mai e cineva pe aici? Am facut tot felul de investigatii si n-am rezolvat nimic. Mai nou a aparut si o senzatie intr-o ureche... si parca nu am suficient aer. Ca sa explic...cand cânt, nu ajung sa termin versul ca mi se termina aerul si intrerup... Ce poate fi chestia asta? Unde sa ma mai adresez, la ce tip de doctor?:(
0
25-05-2022, ora 20:45
virgil.alex
Nu este medic/terapeut
virgil.alex
Salutare, ai mai rezolvat ceva? Uneori am aceleasi simptome ca si tine si nu stiu ce analize sa mai fac.
0
25-05-2022, ora 21:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti un test de anxietate online. Lipsa de aer, oboseala, transpiratiile pot fi somatizari de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Durerea de cap din sinuzită (cefaleea sinusală)
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •