Palpitatii inima in urma efortului oboselii stresului
Totul a inceput acum 2 ani pe vremea cand faceam box (antrenamente foarte intense).Vreau sa zic ca imi batea inima atat de tare incat o simteam in cap (bateile inimii) dar imi trecea in cinci - zece minute.A venit si ziua cand am renuntat la acest sport si m-am simtit bine, dar dupa trei zile au inceput iar palpitatiile puternice insotite de tiuit in urechi ( tinitus ) care nu au disparut nici in ziua de astazi si se implinesc doi ani!!
Am 21 de ani nu fumez, nu beau cafea si am 1.65 cm. si 70 kg.
Cred ca a influientat mult si stresul, sunt o persoana care se 'preocupa' si ingrijoreaza, uneori fara motiv.
Analize am facut tot ce e posibil chiar si in strainatate, la inima am mai facut pe data de 23.sept.2011 tomografii, sange, urina.. totul e 'perfect'...
Cu medicul de familie nu prea am facut mare lucru..ma trimis la homeopatie unde nu am avut nici un rezultat.
Sper sa ma ajute cineva de aici, imi este greu sa fac chiar si activitati banale (sa urc scari, sa ma aplec) fara sa imi simt pulsatiile inimii in zona capului iar de tiuitul urechilor nici nu mai zic...
Inchei in speranta ca ma ajuta cineva si ca am fost explicit in detaliile problemei mele de sanatate.
Am 21 de ani nu fumez, nu beau cafea si am 1.65 cm. si 70 kg.
Cred ca a influientat mult si stresul, sunt o persoana care se 'preocupa' si ingrijoreaza, uneori fara motiv.
Analize am facut tot ce e posibil chiar si in strainatate, la inima am mai facut pe data de 23.sept.2011 tomografii, sange, urina.. totul e 'perfect'...
Cu medicul de familie nu prea am facut mare lucru..ma trimis la homeopatie unde nu am avut nici un rezultat.
Sper sa ma ajute cineva de aici, imi este greu sa fac chiar si activitati banale (sa urc scari, sa ma aplec) fara sa imi simt pulsatiile inimii in zona capului iar de tiuitul urechilor nici nu mai zic...
Inchei in speranta ca ma ajuta cineva si ca am fost explicit in detaliile problemei mele de sanatate.
2 comentarii
Un punct de vedere.
Problemele pe care le descrii pot fi incadrate in categoria tulburariilor functionale.
Cu cuvinte simple inima ca organ nu este [inca] modificata dar mai tirziu apar asa numitele modificari morfologice adaptative [hipertrofia].
Se pare din ceea ce descrii ca sufri de o insuficienta aortica functionala, adica in situatii de stress, creierul are nevoi de mai mult singe dar volumul de singe care ajunge la creier nu este suficient si prin urmare inima mareste numarul de contractii cu speranta ca volumul sistolic sa satisfaca necesitatiile cerierului in situatii de stress.
Problemele pe care le descrii pot fi incadrate in categoria tulburariilor functionale.
Cu cuvinte simple inima ca organ nu este [inca] modificata dar mai tirziu apar asa numitele modificari morfologice adaptative [hipertrofia].
Se pare din ceea ce descrii ca sufri de o insuficienta aortica functionala, adica in situatii de stress, creierul are nevoi de mai mult singe dar volumul de singe care ajunge la creier nu este suficient si prin urmare inima mareste numarul de contractii cu speranta ca volumul sistolic sa satisfaca necesitatiile cerierului in situatii de stress.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26incertitudine totala dar nu pot renunta
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 9Sevraj?
- 3ameteli si oboseala
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 9Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic !!!
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 4insomnie... pe fondul stresului
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 3tensiune mare si palpitatii
- 3palpitatii
- 80De ce obosesc asa repede.
- 8analize hormonale
- 4stres si panica
- 1palpitatii in zona inimii
- 58 ani de stres si chin
- 2Analize medicale
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
Mai multe informații despre: Oboseala Palpitatiile stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: