Ma simt anemica, obosita si fara vlaga.

27-10-2013
Zergling
Nu este medic/terapeut
Zergling
Buna seara,
De vro jumatate de an am niste starii care ma deranjeaza. Am 16 ani, sunt eleva si sunt obosita tot timpul. Am probleme cu memoria. Mi se intampla des sa uit lucruri unerori banale alteori importante. Nu mai pot sa retin diverse lucruri si daca le retin: le retin numai pentru moment pentru ca urmatoarea zi deja nu mai stiu nimic, ( mi se intampla atunci cand invat sau vreau sa retin banale lucruri ca unde mi-am lasat aseara incaltamintea sau haina etc).
Am dureri de cap, Pulseaza si parca imi simt vena din partea dreapta a capului. Durerea de cap e ascutita si tine cel putin o ora desi dispare fara sa-mi dau seama. In general e insotita de stari de greata.
Mi se fara rau din orice, mersul cu masina, transportul in comun, mirosuri puternice.
Ma dor ochii daca ma concentrez pe ceva. ( Port ochelari -3, 00, -3, 50 ) Mi-a crescut cu -0, 5 in ultima luna. Cand citesc ma dor ochii si imi lacrameaza, uneori ma si dor.
Ma simt anemica, desi mananc fructe, legume. Mananc echilibrat, uneori iau calciu (desii nu prea ajuta). Am 45 kg/1, 50cm/16 ani.
Am zile cand sunt deprimata, nu am energie pentru nimeni si nimic. Am zile cand prefer sa stau in pat pentru ca restul mi se pare prea obositor. Ma simt lenesa si deprimata.
Zilele menstruale = zile de chin. Ma doare spatele, ovarele si oboseala se amplifica.
Stiu ca am scris mult si aiurea dar sper ca fiecare detaliu va va ajuta sa-mi explicati situatia.
Multumesc frumos, fiecare raspuns e bine venit!
3 comentarii
0
27-10-2013, ora 22:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ HelleneElene

1. Nu va masturbati.
2. Incercati sa paziti poruncile si sa faceti fapte bune. Boala e o cauza a pacatelor.
3. Chestionati-va parintii, cate avorturi au facut ei insisi sau rudele: bunici, matusi etc. Daca persoanele respective care au "comis-o", nu s-au rugat pentru sufletele acelor copii (care NU sunt in Rai, ci intr-un taram unde este intuneric; nici in Iad nu sunt, dar sunt privati de Lumina divina), daca nu au facut milostenie si au mai si decedat (sau nu), pacatele cad pe urmasi. Apar boli de multe ori inexplicabile. Micutii aceia vor razbunare. Vor sa iasa din acel taram unde nu este lumina. Puneti-va in locul lor. Nu vor sau nu pot din cauza decesului, cei care au facut avorturile sa se roage, va apucati sa va rugati dv.

Aveti un inceput de depresie anxioasa, dar sa va trimit la Psihiatrie de la aceasta varsta...
Faceti ce v-am indrumat si sa vedeti cum zi de zi, zi de zi, incepe sa se lumineze mintea si neuronii sa faca conexiunile ca altadata.
0
27-10-2013, ora 23:01
Zergling
Nu este medic/terapeut
Zergling
Nu stiam ca am postat pe site-ul bisericii, inca astept un raspuns de la un medic.
0
27-10-2013, ora 23:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sufar de boala ta de 19 ani, ingerasule... : (

Crezi ca ti-am dat niste sfaturi folositoare, din experienta a 19 x 365 de zile = ~ 7.000 de zile, sau mi-am pierdut timpul ca sa ma aflu in treaba ?

P.S.: Medicul psihiatru te chestioneaza un pic si daca prezinti simptome ca cele din Topic:

http://forum.romedic.ro/prod/Diagnosticarea_episoadelor_depresive_078545.html

iti va prescrie o reteta pe cu medicamente pe care va trebui sa le inghiti lunar... timp de 6 luni, daca totul devine perfect.
Numai si numai daca, conform recomandarilor medicului, incepi sa le reduci treptat, altfel mai iei inca 6 luni sau 12 luni sau pina te stabilizezi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, poti avea o perioada de remisie, urmata de alt tratament si de alta remisie si tot asa...
Depinde foarte mult si cauza depresiei, daca ai rude cu boli psihice in familie (anxietate, depresie, psihoze, persoane nediagnosticate care s-au sinucis) etc...

Poti sa faci niste sedinte la psiholog, dar... costa... Ceea ce nu iti garanteaza ca depresia se va vindeca.
Majoritatea postarilor din ultimii 8 ani despre acest Forum in legatura cu sedintele la psiholog nu sunt pro.
Cateva sunt pro.

Dar majoritatea NU.

Ochelarii sa fie intotdeauna cu dioptriile corecte, pentru durerile de cap.

Cu placere. :)

Medici psihiatri nu sunt din pacate pe Forum. : (
Dar te poti autodiagnostica si singura din linkul detaliat pe care ti l-am dat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Aplicația pentru smartphone care depistează neinvaziv anemia
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Analize pentru anemie
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  •