LDL Foarte mic Ajutor :(

01-11-2019
mexic123
Nu este medic/terapeut
mexic123
Buna tuturor,

Am o problema si anume de ceva vreme (mai exact 2 ani deja ) ma simt foarte obosita la modul ca am cel putin o zi pe saptamana in care nu pot functiona. Analizele de sange toate bune inafara de :


LDL Cholesterol : 24.7 (valori de referinta 60-100)

Vitamind D OH : 16 (valori 20-70).

In rest hemoleucograma totul ok. Nici un doctor nu a reusit sa imi explice acest LDL mic si am citit ca e responsabil de sintetizarea vitaminei d. Mentionez ca in zilele de oboseala extrema ma dor oasele, ma arde capul, simt ca m-a calcat trenul.Dar nu mi-e somn.Dorm intre 8-9ore pe noapte. Nu simt ca ma odihnesc. Unde m-as putea duce? Cum fac sa cresc acest cholesterol? E el oare responsabil de deficitul de vitamina d ? Oare de aia ma simt in halul asta?
1 comentarii
0
04-11-2019, ora 15:34
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! LDL este așa numitul colesterol rău, simptomele dumneavoastră nu pot fi doar din cauza aceasta. Ce vârstă aveți? Care este greutatea dumneavoastră? Aveți deviație de sept? Sfprăiți în timpul somnului? Ziua sunteți obosită/somnolentă sau chiar se întâmplă să adormiți din senin? Mai aveți și alte simptome? Vă știți cu boli cronice pulmonare/cardiace/hepatice? Aveți medicație cronică? Este posibil să aveți sindrom de apnee de somn, dar momentan este doar un diagnostic prezumtiv, vedem cum vă pot ajuta după ce răspundeți la întrebări. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.