Șanse de o posibila sarcina?

Ieri am
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
4 comentarii

Eu zic că nu ar trebui sa vă faceți gânduri ci să fiți atenți bdata viitoare.Faceti un test de ovulație pt a va liniști

Sansele sunt aproape nule sa ramaneti insarcinata in asemenea conditii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 4Este insarcinata?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 2sunt insarcinata?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 5pot sa raman?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 3pot ramane insarcinata?
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 6Care sunt sansele sa ramana insarcinata?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 0Sarcina?
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 1Exista sansa ?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: