Șanse de o posibila sarcina?

Ieri am
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
Avut primul contat sexual cu prietenul meu protejat acesta a ejaculat in prezevativ la exatragerea penisului din vagin acesta a alunecat putin pe penis însă inelul prezervativului era strâns pe penis, pe prezevativ era umezeala însă de la mine sperma nu a ieșit deloc din prezevativ, ar trebui sa mi fac gânduri de o posibila sarcina specific ca mai am 8 zile pana la apariția menstruația iar aceasta este neregulată
4 comentarii

Eu zic că nu ar trebui sa vă faceți gânduri ci să fiți atenți bdata viitoare.Faceti un test de ovulație pt a va liniști

Sansele sunt aproape nule sa ramaneti insarcinata in asemenea conditii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 2sunt insarcinata?
- 3sarcina
- 2Sunt insarcinata?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 0Sarcina?
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 0Ajutați-Mă
- 2Sex inainte de menstruație
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: