Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice

Bună seara tuturor, vin aici cu o problema genitală care ma consuma din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Dintotdeauna m am confruntat cu menstruatie neregulata si alaturi de ele cu ovare polichistice. Am avut o perioada in care le am tinut sub control cu anumite picături date de medic, extract de zmeur, mur si coacaze negre. M au ajutat un timp dar dupa aceea pur si simplu nu si au mai facut efectul...am avut ultima menstruație anul trecut in noiembrie, decembrie si ianuarie fara pic de sange iar in ultimele doua săptămâni am scurgeri vaginale însoțite de sange, dar foarte putin...ca sa nu mai spun ca simt o oarecare modificare a abdomenului, este foarte balonat si clar nu este din cauza mâncării. As dorii niste sfaturi, din pacate ma aflu in strainatate si nu.pot ajunge inca la un ginecolog...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 4Ac anti-tiroidperoxidaza - Testosteronul.ff mari.consecinte?
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 5am o problema?
- 0dereglari menstruale
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 4Ovar polichistic care doare
- 0schimbare ciclu menstrual
- 2Ovare polichistice
- 1dereglare ciclu menstrual
- 8Tratament ovare polichistice
- 1De ce de doua ori pe luna?
- 6am din nou fibrom?
- 1menstruatie mai devreme...vreau bebe
- 0Probleme menstruatie!
- 2Cilcu anormal poate pe fond psihic
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei ovarele polichistice Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: