dupa tratamentul faringelor am ramas cu o durere permanenta in gat
In iarna am facut 2 faringite cu puroi, pete in gat le-am tratat cu amoxicilina mi-au trecut dar am ramas cu o durere permanenta in gat ce isi schimba pozitia mereu dar de obicei ramane in parte amigdalei din parte dreapta.Probabil din aceasta cauza simt si o pocnitura a laringelui in momentul acestei iritati.Medicii mi-au spus ca e o faringita cronica daca e aceast vreau sa stiu ce probleme pot avea pe viitor si modul cum se trateaza
2 comentarii
Incercati sa folositi Bioparox spray care e si usor antiinflamator si antibacterian (5 puff-uri pe zi timp de 7 zile, nu mancati o ora dupa adm. spray). De asemenea, Septogal cu lactoferina reduce inflamatia si reface flora normala a mucoasei faringiene. (De asemenea, e utila efectuarea exudatului faringian, pentru a exclude infectie sau o candidoza faringiana).
In urma cu 2 ani aveam tuse seaca si dureri in gat pe care le tratam cu paracetamol.Acum un an am avut dureri grave in gat, tuse, febra, care nu cedau medicamentelor clasice pt raceala.De atunci am devenit foarte sensibila la rece.Incepand din luna octombrie am jena la inghitit, dureri in gat, si cand sunt expusa la aer rece imi apar mici bubite in nas.am facut un test EXUDAT FARINGIAN(tehnica manuala-la ORL) rezultatul fiind pozitiv cu STAFILOCOC AUREUS.Ce tratament imi recomandati?Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Rinosinuzita si faringita
- 10dureri in gat
- 8Schimbarea mediului pt bebe
- 4reflux si faringita cronica atrofica cu candida
- 5Faringita cr si candida
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 1puroi in gat
- 3de vreo 2 ani ma doare rau in gat
- 2Durere in gat
- 23Faringita si problemele ei
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 0faringita si rinoree
- 3durere persistenta in gat
- 3Durere in gat si flegma verzuie
- 2Dureri in gat dupa amigdalectomie
- 6Durere de gât persistentă
- 0Durere in gat și amigdalite umflate
- 1Episoade dese de febră, durere in gat și nevoia de tuse
- 2Faringita in sarcina
Mai multe informații despre: Faringita durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: