Durere de gat
Buna ziua! Am o durere in gat de 3 săptămâni am fost la 2 ORL iști unul mi a spus că trebuie să-mi scoată amigdalele iar celălalt că nu trebuie și că am faringita și laringita cronica.am primit zinnat 5zile apoi Augmentin 7 zile iar acum iau ospen de 1500 3x1/zi de 2 zile vitamina a și omicral de 1 săptămână dar tot mă doare gatul și în spatele gatului parca am ceva bubițe albe.am 30 ani și sunt fumătoare. îmi este frica sa nu fie ceva grav cum ar fi cancer.Va rog să mă ajutați ce as putea sa fac sa mi treacă cat mai repede. Multumesc
6 comentarii
îmi este frica sa nu fie ceva grav cum ar fi cancer
foarte Bine... ca iti este frica
cancerul esofagian, faringian, amigdalian.. este provocat de Acidul gastric si de fumul de la tigara
se exclude complet fumatul. se renunta la mancare acra cu otet, lamai, usturoi.. ca sa nu produca reflux in somn
se trateaza problemele gastro intestinale... fiindca unica cauza pentru amigdalele marite este REFLUXUL
foarte Bine... ca iti este frica
cancerul esofagian, faringian, amigdalian.. este provocat de Acidul gastric si de fumul de la tigara
se exclude complet fumatul. se renunta la mancare acra cu otet, lamai, usturoi.. ca sa nu produca reflux in somn
se trateaza problemele gastro intestinale... fiindca unica cauza pentru amigdalele marite este REFLUXUL
Nu mănânc deloc oțet usturoi și lămâie.Am hernie hiatala dar nu mă
doare stomacul și nu simt deloc că aș avea acid
doare stomacul și nu simt deloc că aș avea acid
Și ce sunt oare bubițele albe? dar nu pe amigdale ci în spate pe gat.mai i-au și controloc de 6 zile 2/ zi
anume asta si sunt acele bubite.. un tesut limfatic inflamat de Acidul gastric care urca in somn..prin Hernia Hiatala
obligatoriu la culcare se foloseste un antiacid de supt... sa nu mai irite acidul gastric direct faringele
obligatoriu la culcare se foloseste un antiacid de supt... sa nu mai irite acidul gastric direct faringele
Mulțumesc pentru raspuns îmi puteți recomanda un antiacid bun? Eu folosesc deobicei gaviscon sirop când am nevoie.si sa mai iau în continuare ospenul? am luat 4zile dar tot așa îmi este gatul
ca sa modific un tratament.. trebuie sa consult pacientul.. macar si online..
dati clic pe denumirea cabietului
gasiti adresa de mail pe hotmail si acolo scrieti varsta, sexul. inaltimea, kg ce probleme mai aveti
dupa daca doriti vorbim pe whatsapp
dati clic pe denumirea cabietului
gasiti adresa de mail pe hotmail si acolo scrieti varsta, sexul. inaltimea, kg ce probleme mai aveti
dupa daca doriti vorbim pe whatsapp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dureri de gat !!! Ajutor va rog !!!
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 6amigdalita acuta pultacce la bebelus
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 0Durere in zona gatului
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 2durere in gat
- 0dureri in git
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 0tratament pentru sinuzita cronica, chist maxilar si dureri in gat
- 2Durere in gat