Durere in gat de 5 zile si nas infundat. Am avut febra o zi doar.

23-07-2018
Stefann
Nu este medic/terapeut
Stefann
DE 5 zile ma confrunt cu ceva cam straniu. Pare sa fie o viroza la o prima vedere. Stiu ca am avuto data febra 37 dar de atunci nu am mai avut deloc febra nici dimieanta, pranz noaptea. A inceput cu dureri puternice in gat apoi peste 3 zile nas infundat si in prezent mai am dureri in gat.
Partea nasoala o reprezinta noaptea, am pusee de tuse, tusesc intruna nu pot sa dorm. Este excitat gatul. CE poate fi? In rest nu sunt probleme nu am stare febrila. Ma simt epuizt pentru ca nu pot dormi de la tusee incontinuu. Tusesc sec dar cateodata mai si rup. Imi cer scuze dar ma exprim mai pe intelesul tutruror. Expectorez...cateodata tuse productiva.
3 comentarii
0
23-07-2018, ora 12:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este posibil un reflux gastro-esofagian in somn.. care irita faringele
se exclud toate acidulatele. otet, lamai..s.a
luati un maalox la culcare
0
23-07-2018, ora 12:19
Stefann
Nu este medic/terapeut
Stefann
Multumesc pentru raspuns...
Dar credeti ca paote sa fie si o Faringita acuta? Citeam undeva ca febra paote sa fie sau sa nu fie prezenta. Pentru afarginita acuta se prescriu antibiotice sau ?
0
23-07-2018, ora 13:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nfaringita poate sa fie provocata de acidul gastric si se vindeca foarte simplu cu un antacid
daca se foloseste antibiotic.. se deregleaza si mai mult digestia si o faringita poate sa nu treaca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •