Durere in gat de 5 zile si nas infundat. Am avut febra o zi doar.
DE 5 zile ma confrunt cu ceva cam straniu. Pare sa fie o viroza la o prima vedere. Stiu ca am avuto data febra 37 dar de atunci nu am mai avut deloc febra nici dimieanta, pranz noaptea. A inceput cu dureri puternice in gat apoi peste 3 zile nas infundat si in prezent mai am dureri in gat.
Partea nasoala o reprezinta noaptea, am pusee de tuse, tusesc intruna nu pot sa dorm. Este excitat gatul. CE poate fi? In rest nu sunt probleme nu am stare febrila. Ma simt epuizt pentru ca nu pot dormi de la tusee incontinuu. Tusesc sec dar cateodata mai si rup. Imi cer scuze dar ma exprim mai pe intelesul tutruror. Expectorez...cateodata tuse productiva.
Partea nasoala o reprezinta noaptea, am pusee de tuse, tusesc intruna nu pot sa dorm. Este excitat gatul. CE poate fi? In rest nu sunt probleme nu am stare febrila. Ma simt epuizt pentru ca nu pot dormi de la tusee incontinuu. Tusesc sec dar cateodata mai si rup. Imi cer scuze dar ma exprim mai pe intelesul tutruror. Expectorez...cateodata tuse productiva.
3 comentarii
este posibil un reflux gastro-esofagian in somn.. care irita faringele
se exclud toate acidulatele. otet, lamai..s.a
luati un maalox la culcare
se exclud toate acidulatele. otet, lamai..s.a
luati un maalox la culcare
Multumesc pentru raspuns...
Dar credeti ca paote sa fie si o Faringita acuta? Citeam undeva ca febra paote sa fie sau sa nu fie prezenta. Pentru afarginita acuta se prescriu antibiotice sau ?
Dar credeti ca paote sa fie si o Faringita acuta? Citeam undeva ca febra paote sa fie sau sa nu fie prezenta. Pentru afarginita acuta se prescriu antibiotice sau ?
nfaringita poate sa fie provocata de acidul gastric si se vindeca foarte simplu cu un antacid
daca se foloseste antibiotic.. se deregleaza si mai mult digestia si o faringita poate sa nu treaca
daca se foloseste antibiotic.. se deregleaza si mai mult digestia si o faringita poate sa nu treaca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat, dupa radioterapie.
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 0dureri in gat si nas uscat infundat
- 2durere in gat
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 0dureri in git
- 1Durere in gat
- 1stare subfebrila permanenta, durere in gat
- 2durere persistenta in gat, de abia pot inghiti
- 1Durere in gat si febra
- 5Chist amigdale ?!
- 4Durere in gat de aprox. un an
- 0Dureri de gat si limba
- 1Durere in gat de aproape un an