Durere in gat, gat uscat, afta, herpes.
Buna seara. De cca. 11 zile a inceput sa ma doara in gat si sa simt cum gatul este foarte uscat. Am luat Septogal, Tamtum verde spray iar pe moment atenueaza durerea in gat, dar dupa 1-2 ore iar simt gatul uscat si durere in gat. Apoi, de cca. 5 zile mi-a aparut o Afta sub limba pe partea stanga care ma doare foarte tare cand vorbesc, mananc si cand beau apa. Mi-am dat cu Anaftin si parca si-a mai diminuat din marime si din durere. Insa, de 2 zile mi-a aparut un Herpes la buza pe partea stanga. Limba este cam alba inspre cerul gurii. Am rugamintea sa-mi spuneti ce pot sa fac in acest sens pentru ca mi-e si frica sa merg la doctor din cauza covid-ului.
1 comentarii
cavitatea bucala si gatul.. fac parte din tractul Digestiv
de la varful limbii is pana la Colon..este acelas sistem nervos..n.Vag..si acelas sistem limfatic
durerea din gat si uscaciunea erausemn de hiperaciditate gastrica.. orgamsnimul a incercat sa.ti comunice sa NU mia consumi acidulate, citrice otet, lamai, usutroi..s.a
daca nu ai inteles.. au aparut aftele.
o digestie proasta duce in paralel la scaderea Imunitatiii si de aici si Herpesul
Pasii corecti
1 Regim strict alimentar fara cele enumarate mai sus., 3 mese regulate pe zi..cu hidratare corecta apa si ceaiuri calde
2 tratamentul naturist a problemelor digestive cu enzime de digestie, antiacide
3. local.. dupa fiecare masa gargara cu apa cald a cu bicarbonat sau apa de gura diluata cu apa calda, dupa dai spreiuri Uleioase
de la varful limbii is pana la Colon..este acelas sistem nervos..n.Vag..si acelas sistem limfatic
durerea din gat si uscaciunea erausemn de hiperaciditate gastrica.. orgamsnimul a incercat sa.ti comunice sa NU mia consumi acidulate, citrice otet, lamai, usutroi..s.a
daca nu ai inteles.. au aparut aftele.
o digestie proasta duce in paralel la scaderea Imunitatiii si de aici si Herpesul
Pasii corecti
1 Regim strict alimentar fara cele enumarate mai sus., 3 mese regulate pe zi..cu hidratare corecta apa si ceaiuri calde
2 tratamentul naturist a problemelor digestive cu enzime de digestie, antiacide
3. local.. dupa fiecare masa gargara cu apa cald a cu bicarbonat sau apa de gura diluata cu apa calda, dupa dai spreiuri Uleioase
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Simt un nod in gat si o senzatie de gat uscat, durere
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 8de aproximativ o luna am dureri in gat (dupa o raceala puternica)
- 0Durere in zona gatului
- 19durere acuta in gat
- 8Durere cronica in gat
- 2Durere in gat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 2Gat uscat si senzatie nisip in gat
- 1Durere in gat si febra
- 0Gat uscat / iritat pe timp de noapte
- 1M-am îmbolnăvit de la curent când dormeam
- 6Limba si gat uscate, senzatie de nisip
- 3Durere in gat
- 2Durere în gât la înghițire și salivă din abundență
- 3Durere de gat, senzatia de strangere de gat
- 2Disconfort in gat si raguseala usoara
- 4Durere in gat/posibil cancer esofagian?
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: