Dupa operatie colecist

02-05-2021
metukaseli_61
Nu este medic/terapeut
metukaseli_61
Buna ziua, va rog frumos sa-mi explicati: am fost operata in noiembrie 2019, am avut o criza, apoi inflamatie, infine medicul mi-a spus ca fiere mi-a fost mare aproape cat o jumatate sticla de sucsi am avut prietroaie, pt asta gaura pe care o am intre sini cred ca capul stomacului este putin mai mare cam 3 cmvizavi de altiicare aveau 1 cm. Am fost operata laparoscopic.Dupa7 zile sa-mi scoata firele mi-a supurat, am fost la tratament 3 zile pt.curatat apoi dupa 7 zile am fost din nou cusuta.Dupa mai bine de o luna ma deranja, ma intepa, supura, cred ca era ser... s-a format cat o boaba de stafida am fost in 24 ianuarie in urgenta si mis-a scos un firice, care spune a doctorita ca inauntru aponevroza se coase cu fire neabsorbabile si poate eu nu suportam caa organismul il da afara.Ok, a trcut pan in octobrie, ca din nou mi se formeaza o scoarta eu am pus rivanol, apoi am mai pu galbenele cu propolis, dar nu inteleg ce se intampla. In rest sunt bine.Nu m-am intors la medicul care m-a operat, dar nu inteleg de ce inauntru nu s-a cusut cu fire absorbabile sau ce sa fie??Eu imediat dupam operatie nu am prea putut sa dorm pe part, mai mult am satat pe spate. V rog daca puteti sa ma lamuriti.
1 comentarii
0
03-05-2021, ora 07:18
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Bună ziua.
Este o intoleranță la fire a organismului. E posibil să se repete.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul