Dupa operatie colecist
Buna ziua, va rog frumos sa-mi explicati: am fost operata in noiembrie 2019, am avut o criza, apoi inflamatie, infine medicul mi-a spus ca fiere mi-a fost mare aproape cat o jumatate sticla de sucsi am avut prietroaie, pt asta gaura pe care o am intre sini cred ca capul stomacului este putin mai mare cam 3 cmvizavi de altiicare aveau 1 cm. Am fost operata laparoscopic.Dupa7 zile sa-mi scoata firele mi-a supurat, am fost la tratament 3 zile pt.curatat apoi dupa 7 zile am fost din nou cusuta.Dupa mai bine de o luna ma deranja, ma intepa, supura, cred ca era ser... s-a format cat o boaba de stafida am fost in 24 ianuarie in urgenta si mis-a scos un firice, care spune a doctorita ca inauntru aponevroza se coase cu fire neabsorbabile si poate eu nu suportam caa organismul il da afara.Ok, a trcut pan in octobrie, ca din nou mi se formeaza o scoarta eu am pus rivanol, apoi am mai pu galbenele cu propolis, dar nu inteleg ce se intampla. In rest sunt bine.Nu m-am intors la medicul care m-a operat, dar nu inteleg de ce inauntru nu s-a cusut cu fire absorbabile sau ce sa fie??Eu imediat dupam operatie nu am prea putut sa dorm pe part, mai mult am satat pe spate. V rog daca puteti sa ma lamuriti.
1 comentarii
Bună ziua.
Este o intoleranță la fire a organismului. E posibil să se repete.
Este o intoleranță la fire a organismului. E posibil să se repete.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 0alimentatie dupa operatie colecist?
- 0Simptome dupa colecistectomie
- 2Se poate face colecistectomie?
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 1Dureri in capul pieptului
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 7Colonoscopie si colecistectomia laparoscopic- interval intre interventii?
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 6Dureri post colecistectomie laparoscopica
- 2Operația de colecist
- 4Analize crescute dupa colecistectomie
- 2Operatie extirpare colecit
- 1Colecistectomie cu probleme
- 1Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
- 3Simt ca fac acid, simt in gat un disconfort
- 2Ref analize medicale
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
Mai multe informații despre: colecistectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: