Junghi in piept de la un an dupa operatia de colecist

21-03-2022
Yolanda86
Nu este medic/terapeut
Yolanda86
Buna seara. Acum un an si jumatate am fost diagnosticata cu pietre la fiere printre care una dintre aceste pietre ajunsese si la pancreas si imi dadea dureri groaznice. Am ajuns la spital si mi sa zis ca va trebui sa fiu operata. Si asa a si fost. Operatia a decurs bine fara probleme m-am simtit excelent.

Am tinut regim dupa operatie totul a fost bine si frumos insa in ultima perioada am inceput sa mai gust si alte produse care nu sunt de regim de exemplu branza topita sau o prajituri cu frisca si am observat ca incepusem sa ma ingras. De la 65 kg am ajuns sa am din nou 80 kg si am decis sa tin din nou regim si doream sa slabesc rapid si am decis sa introduc in alimentatia mea bucati de soia fiarta mancare ce desigur nu am mancat in exces ci doar 2 bucatele pe zi dimineata si seara impreuna cu un pahar de lapte. Dar pe zi ce trece am observat ca incep sa am un fel de junghi in piept exact in zona pancreasului unde am avut pietrele. De asemenea uneori aveam mici dureri de ficat dar fara simptome. Inca o problema care as mai dori sa o adaug este ca am o durere de cap nu doar intrun loc ci in mai multe locuri cum ar fi in frunte sau la ochi sau la tampla si la ceafa. Pe langa aceasta problema as dori sa mai mentionez ca eu sufar si de alte boli cum ar fi am probleme de vedere dioptriile -50 si o rinita alergica. De la dvs doresc sa-mi dati sfaturi cam ce analize pot face pt problema cu durerea in piept sau ce credeti ca am patit? observ ca nici pofta de mancare nu prea am. Si fiindca mananc mancare de regim sunt si constipata nu pot sa merg la toaleta in fiecare zi ci odata la 2-3 zile.
1 comentarii
0
21-03-2022, ora 19:56
Yolanda86
Nu este medic/terapeut
Yolanda86
As mai dori sa adaug ca uneori ma si ustura pielea la exterior unde sunt situate operatiile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.