de ce ii miroase gura
Buna ziua. Am o rugaminte sa ma lamuriti si pe mine asupra unui aspect. Am o fetita de 5 ani care a fost operata anul acesta la sf lui martie de polipi. Dupa operatie am urmat pasii pe care ni i-a indicat medicul, fetita a fost bine dar totusi dupa mai bine de 4 luni tot ii miroase urat gurita chiar si dupa 5 min dupa ce a fost spalata pe dinti.In fiecare zi din nasuc ii scot cojite( muci ) uscate adica nasul nu este niciodata liber sa se vada gol tot timpul exista ceva in nas.e posibil sa se fi refacut polipii.De mentionat ca polipii cand au fost scosii au fost f mari, a sangerat mult in timpul operatiei.Dar cand am fost la controlul post operator totul era bine.
va multumesc
va multumesc
1 comentarii
Halitoza sau mirosul neplăcut al gurii apare de obicei datorita unei infectii la nivelul cavitatii bucale sau nazale sau faringe. Uneori este chiar o. Infectie la nivelul mucoasei gastrice - helicobacter p. In cazul fetitei dumneavoastră cauza descrisa este cea mai probabila... Ozena sau colectia permanenta de materiale infectioase la nivelul cavitatii nazale este o cauza plauzibila. Trebuie sa mergeti la ORL pentru o reexaminare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 0lipsa mirosului
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 4Pierderea partiala a mirosului
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 5am un miros urat al corpului :(
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 8Picioare mirositoare?
- 13Miros urat din nas si gat
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 3Probleme cu gustul si mirosul pe care nu le-a identificat niciun doctor
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 3Am rămas fără miros. Ce s-a întâmplat?
- 3Miros si gust de puroi/infectie
- 4Gust si miros neplacut la mancarurile care erau bune inainte!
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: