prezevrativ rupt, Postinor 2
am si eu o problema, am facut dragoste cu prietena mea si sa rupt prezervativul, am vazut vazut imediat cand sa rupt. Ppeste 3 ora am cumparat postinor 2 si a luat cum trebuia cele doua tablete, de atunci ii doare burta si capul (cineva asa mia spus ca asta inseamna ca tableta functioneaza) cand am avut contactul sexual mai avea 6 zile pana la ciclu (inainte de ciclu e mai usor de a lasa insarcinata? ) peste 5 zile aflam daca a ramas sau nu de ci daca vine ciclul sau nu sper sa vina :D
Ce sanse avem ca a ramas insarcinata? pls help me
Ce sanse avem ca a ramas insarcinata? pls help me
3 comentarii
Contraceptia hormonala de urgenta(postinor)produce o supraincarcare cu progesteron care blocheaza ovulatia pentru citeva zile(daca o folosim in prima parte a ciclului menstrual).Asta inseamna ca ovulatia se va produce cu intirziere si ca riscul de sarcina pina la urmatoarea menstruatie este constant crescut.
buna...vreau sa aflu dak se poate sa ramana insarcinata prietena mea dupa 2 contacte sexuale neprotejate...in mai putzin de o luna...si a luat de 2 ori postinor 2.vreau sa jtiu...reactziile...tot...va rog ajutor
Ca si Silv3r am patit si eu. S-a rupt prezervativul pe 10 martie.A doua zi am luat Postinor 2.In jurul datei de 20 martie trebuia sa imi vina cilcul si nu mi-a venit.AM crezut ca au fost niste dereglari hormonale.Pe 31 martie am facut testul de sarcina si mi-a iesit pozitiv. Cum este posibil sa fi ramas insarcinata daca am luat Postinor2?Ce sa fac?Ce presupune un avort? Cum mi-ar fi mai usor sa avortez?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 6se poate sa fiu insarcinata?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 5ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 8In timpul partidei de sex mi sa rupt prezervativul.
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 1Prezervativ rupt
- 1Problema in timpul actului sexual!!!
- 0Sarcina/Bts
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 0Sunt sanse sa ramana gravida ?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: