sangerare vaginala dupa postinor 2
Pe 26.01 (luni) mi-a venit menstruatia, sambata a fost gata.
Luni (2.02) am avut contact sexual neprotejat. Ca sa nu avem nicio surpriza neplacuta, dupa 2 ore jumatate de la contact am luat postinor-2..iar a 2-a pastila dupa 12 ore. Nu am avut nicio reactie sau scurgere, nimic. Ieri, 7.02, mi-a venit menstruatia din nou. E vreo problema sau e normal ? Sa inteleg ca si-a facut efectul pastila? Multumesc...
Luni (2.02) am avut contact sexual neprotejat. Ca sa nu avem nicio surpriza neplacuta, dupa 2 ore jumatate de la contact am luat postinor-2..iar a 2-a pastila dupa 12 ore. Nu am avut nicio reactie sau scurgere, nimic. Ieri, 7.02, mi-a venit menstruatia din nou. E vreo problema sau e normal ? Sa inteleg ca si-a facut efectul pastila? Multumesc...
3 comentarii
fa-ti un test de sarcina k sa te linistesti... este practic imposibil sa ramai insarcinata dupa ce ai luat pastilele!
Multumesc...dar sa inteleg ca aceasta este menstruatia care a venit mai rpd datorita pastilei sau e sangerarea aceea? si ma intreb daca imi va mai veni si la sf lunii cum trebuia de fapt.
din cauza sangerarii ! dar nu pot spune daca sunt 100% sigure pastilele acelea ! bafta si sper sa te descurci
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 7contraceptia de urgenta
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 3si sangerare si menstruatie?
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 3pata de sange
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 4sangerari vaginale reduse cantitativ
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 98Sa ma ingrijorez?
- 3Menstruatie sau sangerare?
- 3Sangerare cu Yasmin
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 0sangerari anormale
- 0Sangerari dupa postinor
- 2postinor 2
Mai multe informații despre: postinor sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: