avort + postinor = ?
Buna, ma numesc Axenya si am o probl. acum o luna am facut o intrerupere de sarcina, medicul mi-a zis sa nu am contacte sexuale timp de o luna, dar, din pacate, nu am respectat sfatul medicului si am avut un contact sexual in care am folosit foite (pelicule contraceptive vaginale), nu a ejeculat inauntru si am luat si postinor, prima pastila la aprox 12 ore dupa contact iar a doua la 14 ore dupa prima pastila. Sansele de a ramane insarcinata sunt mari? Daca imi vine menstruatia pot lua anticonceptionalele recomandate de medic?
4 comentarii
Te cert pt k nu trebuia sa faci sex dar in sfarsit faptul e consumat!
Nu ai cum sa ramai gravida daca ai luat postinor.Incearca sa stai acum fara sex pana iti vine ciclul si dupa aia iei anticonceptionalele.
Nu ai cum sa ramai gravida daca ai luat postinor.Incearca sa stai acum fara sex pana iti vine ciclul si dupa aia iei anticonceptionalele.
Mai mult ca sigur nu ai ramas insarcinata, insa cum a sp si ali39, incearca de acum sa nu intretii rel cu partenerul tau, iar dupa ce iti vine ciclul poti sa incepi din nou sa iei anticonceptionale.
MULTI PUPICI SI BAFTA MULTA ACOLO UNDE ESTI
MULTI PUPICI SI BAFTA MULTA ACOLO UNDE ESTI
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 2cum se poate face un avort?
- 24postinor 2?
- 409Postinor?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 4menstruatie dupa postinor
- 8Dreptul la Viata - campanie nationala anti-avort
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 3ce s-a intamplat?
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 3Postinor - efecte secundare
- 6Cat timp este normal sa sangerezi dupa chiuretaj?
- 8sunt oare insarcinata?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 1Avort
- 0Avort in 9 saptamani!!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: