mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile?
as dori sa aflu si eu raspunsul la intrebare cat mai repede posibil va rog...eu si prietenul meu am avut un contact sexual neprotejat. as vrea sa aflu daca mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile (postinor 2) si daca exista sanse sa raman insarcinata desi sunt inainte d menstruatie cu aproximativ 5 zile? va multumesc si astept raspunsul dvs urgent
5 comentarii
Aici poti sa iti calculezi perioada fertila, pentru ca pe viitor sa nu mai ai parte de emotii (http://www.seximus.ro/articole/calcul_perioada_fertila.php)cat despre Postinor : "Contraceptia hormonala de urgenta(postinor)produce o supraincarcare cu progesteron care blocheaza ovulatia pentru citeva zile(daca o folosim in prima parte a ciclului menstrual).Asta inseamna ca ovulatia se va produce cu intirziere si ca riscul de sarcina pina la urmatoarea menstruatie este constant crescut."
as avea si eu o intrebare. Am facut sex cu prietenul meu si cand a incercat sa iasa din mine s'a rupt prezervativul..eu zic ca atunci s'a rupt si nu a ajuns nimic in interior, dar ca sa fiu sigura am luat postinor 2. Eram in perioada fertila. Ieri trebuia sa'mi vina dar nimic...ma dor sanii si uneori am dureri abdominale...e posibil sa fiu insarcinata? adik posibil stiu ca e..dar am nevoie de incurajari :D
As avea si eu o mica intrebare dupa ce am luat pilila de a doua zi cat o sa-mi intrazie ciclul menstrual. vA MULTUMESC
La majoritatea femeilor urmatoarea menstruatie va incepe la timp sau cu citeva zile mai devreme sau mai tarziu. Daca menstruatia nu apare intr-o saptamana de la data calculata, exista probabilitatea de a fi ramas însarcinata. In acest caz trebuie sa mergeti imediat la medicul ginecolog (si sa faceti testul la sarcina).
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 5am luat Postinor la 66 de ore.. mai are efect?
- 4pilula de a doua zi
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 5Sarcina sau nu?
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 2postinor 2
- 1Pilula de a doua zi
- 3Intarziere menstruatie Escapelle
- 0Escapelle dupa 68 ore
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 0Pastila de urgenta are efect ??
- 1Ginecolog
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
- 1Pot ramane insarcinata?
- 0Continuare Yasmin dupa Postinor
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: