va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
pe 1 nov am am avut un contact sexual neprotejat..prietenul meu se terminase cu aprox 20 de min la baie dupa un preludiu.. apoi am avut acest contact sexual care.nu a durat mai mult de 3 min, iar prietenul meu nu a ejaculat in mine...am luat in 3 nov la ora 20:00 postinor 2..cam aproximativ dupa 40 de ore..nu ma simt rau deloc...daca nu as avea acele scurgeri care scriu si in prospect este vreo problema?...daca de exemplu l-am luat si nu sunt insarcinata imi afecteaza corpul in vreun fel?..sunt sanse sa fiu insarcinata?mentionez ca am 17 ani..va multumesc anticipat..am incredere ca o sa imi dati raspunsuri pozitive...inca odata astept raspunsul dumneavoastra...
4 comentarii
1. scurgerile despre care vorbiti nu apar imediat, ci, de obicei, dupa cateva zile.
2. Postinor are destule reactii adverse, este bine sa va interesati de astfel de lucruri inainte de a lua, nu dupa.
3. Eficienta contraceptiva a Postinor-ului este buna: corect luat, are eficienta de 98 %.
2. Postinor are destule reactii adverse, este bine sa va interesati de astfel de lucruri inainte de a lua, nu dupa.
3. Eficienta contraceptiva a Postinor-ului este buna: corect luat, are eficienta de 98 %.
va multumesc pt raspuns..o singura intrebare deci daca nu o sa am acele scurgeri ar trebui sa ma ingrijorez?..si daca nu sunt insarcinata imi afecteaza corpul in cazul in care le-am luat?multumesc pt informatii
am si eu o intrebare dak puteti si vreti sa imi raspundeti.pe 3 nov am avut un contact sexual, iar in timpul acestuia s-a rupt prezervativuldin pacate.la 1 ora am luat prima pastila de postinor-2 iar dupa 12 ore si pe cea de-a doua.exista posibilitatea sa raman insarcinata?
va multumesc!
va multumesc!
postinor are o marja de eroare de 2% deci dak l-ai luat corect 98% e sigur ca nu ramai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 4abuz de postinor
- 24postinor 2?
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 22 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?
- 2nelamurire postinor:((
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 2Parerea unui medic - Postinor 2
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 3postinor la 40 de minute - parerea unui MEDIC va rog
- 4postinor si menstratia?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 8sunt oare insarcinata?
- 1E posibil?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: