Disperare - De 4 ani ma chinui cu anxietatea generalizata cu derealizare

19-09-2020
star
Nu este medic/terapeut
star
Buna ziua. Efectiv, sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac.. De 4 ani ma chinui cu anxietatea generalizata cu derealizare si nu raspund la tratament. Am incercat cipralex, serlift si eglonyl, iar acum efectin. Am luat cateva luni de 75 mg iar de 1 luna si ceva iau 150 mg pe zi.. Pe langa ca nu ma ajuta deloc(sincer, efectinul desi e laudat, mi se pare cel mai slab dintre toate incercate) dar de cand am marit doza, ma simt si mai rau.. Ma simt amorțita, fara chef de nimic, fara chef de viata, st f apatica, nu mai rad, nu ma mai bucura nimic. Nu mai stiu ce sa incerc, si daca sa incerc ceva, pt ca vad ca nimic nu ma ajuta. Chiar mi am pierdut orice speranta..
4 comentarii
1
19-09-2020, ora 20:55
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Incearca o internare. Nu mai lua tratament acasa dupa ce zice orice medic. E clar ca trebuie sa te supravegheze cineva indeaproape sa stie exact ce sa ti prescrie
1
19-09-2020, ora 22:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Asteptati o luna de cand l-ati marit sa vedeti efectul.
0
21-09-2020, ora 09:33
star
Nu este medic/terapeut
star
A trecut 1 luna..
1
21-09-2020, ora 11:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai stati vreo doua saptamani. Uneori isi face efectul mai lent. Este normal sa va simtiti mai rau in primele saptamani, dar de acum ar fi trebuit sa incepeti sa va simtiti mai bine.
Daca tot nu inregistrati efecte pozitive, cereti medicului Seroxat. E cel mai bun pe anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: