Anxietate sau altceva?
Bună seara! Scriu din nou pe acest forum pentru a mai cere încă o părere. Sunt diagnosticată cu tulburare de anxietate și urmez tratament de la medicul psihiatru de 5 săptămâni cu mirzaten( o pastila seara înainte de culcare de 30mg) și urmez și ședințe de psihoterapie cognitiv comportamentală. Până acum câteva zile părea că toate stările mele s-au ameliorat și eram aproape convinsă ca am reușit sa le depășesc. În urma ca doua zile am făcut temperatura foarte mare seara care s-a menținut pentru 24 ore( ajunsesem la 39, 3) și mi s-au umflat și amigdalitele plus roșu in gât. Febra a trecut, acum aștept sa treacă și inflamația din gât! Astăzi de dimineata m-am trezit oarecum ciudat și parca stările au reapărut, doar ca odată cu ele au mai apărut și alte stări. Am început sa-mi imaginez foarte multe chestii urate, am senzația ca îmi pierd controlul, ma gandesc încontinuu la câte ceva, parca nu mai știu cum este sa gandesc normal și sa trăiesc normal. La viitor nici nu ma mai pot gândi, nu ma pot imagina acolo. Cel mai mult ma sperie aceasta imaginație prea bogată.Credeți ca este din cauza febrei, sau credeți ca este ceva mai mult decât anxietate?
6 comentarii
Buna ziua. Cu siguranța tot ce simtiti este din cauza anxietății. Discutați despre absolut tot cu psihologul dumneavoastră. Ar trebui sa ajute… dacă nu, atunci poate ar trebui sa schimbați terapeutul, însă tot terapie cognitiv comportamentala.
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Am să discut și aceste aspecte care abia au apărut, dar îmi era frică să nu fie ceva mai mult decât anxietate.
Absolut TOT trebuie discutat cu terapeutul dumneavoastră. Altfel va fi extrem de greu sa avansați cu terapia! Mult succes!
Ai rabdare mirzatenul la mine a inceput sa faca treaba abia dupa 3 luni trebue sa ignori toate simtomimle si la un moment dat ele te lasa in pace….totul e la tine in cap
Succes..!!!
Succes..!!!
Bună, mulțumesc de comentariu! Mulțumesc lui Dumnezeu, acum, după 4 luni de tratament+ ședințe de psihoterapie, anxietatea mea și stările mele s-au diminuat in procent de 80%! Sănătate multă!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Recomandari medici pt fobie sociala?
- 629anxietate incurabila
- 4rispen.. daca il intrerup brusc da ceva reactii dificile?
- 10Nu pot dormi noaptea
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 4Fibrilatii aritmii
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 2anxietate?
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 14Fobie sau ce?
- 156ganduri intrusive ucigatoare
- 7Tlburari de anxietate
- 1Anxietate cancer gat
- 0Nevralgie intercostala de 5 luni ? Atacuri de panica ? sau ceva mai grav ?
- 11Anxietate și disfuncție erectila
- 12Anxietatea revine?
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 12Anxietate generalizata ! Vreau sa fiu ca inainte!!!0
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea anxioasa generalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: