Anxietate sau altceva? | Forumul Medical ROmedic

Anxietate sau altceva?

18-01-2022
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Bună seara! Scriu din nou pe acest forum pentru a mai cere încă o părere. Sunt diagnosticată cu tulburare de anxietate și urmez tratament de la medicul psihiatru de 5 săptămâni cu mirzaten( o pastila seara înainte de culcare de 30mg) și urmez și ședințe de psihoterapie cognitiv comportamentală. Până acum câteva zile părea că toate stările mele s-au ameliorat și eram aproape convinsă ca am reușit sa le depășesc. În urma ca doua zile am făcut temperatura foarte mare seara care s-a menținut pentru 24 ore( ajunsesem la 39, 3) și mi s-au umflat și amigdalitele plus roșu in gât. Febra a trecut, acum aștept sa treacă și inflamația din gât! Astăzi de dimineata m-am trezit oarecum ciudat și parca stările au reapărut, doar ca odată cu ele au mai apărut și alte stări. Am început sa-mi imaginez foarte multe chestii urate, am senzația ca îmi pierd controlul, ma gandesc încontinuu la câte ceva, parca nu mai știu cum este sa gandesc normal și sa trăiesc normal. La viitor nici nu ma mai pot gândi, nu ma pot imagina acolo. Cel mai mult ma sperie aceasta imaginație prea bogată.Credeți ca este din cauza febrei, sau credeți ca este ceva mai mult decât anxietate?
6 comentarii
1
21-01-2022, ora 14:05
Therapy Sessions by Psihoterapeut Zsolt Orban
Identitate neconfirmată
Buna ziua. Cu siguranța tot ce simtiti este din cauza anxietății. Discutați despre absolut tot cu psihologul dumneavoastră. Ar trebui sa ajute… dacă nu, atunci poate ar trebui sa schimbați terapeutul, însă tot terapie cognitiv comportamentala.
1
21-01-2022, ora 15:07
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Am să discut și aceste aspecte care abia au apărut, dar îmi era frică să nu fie ceva mai mult decât anxietate.
1
21-01-2022, ora 16:04
Identitate neconfirmată
Absolut TOT trebuie discutat cu terapeutul dumneavoastră. Altfel va fi extrem de greu sa avansați cu terapia! Mult succes!
1
21-01-2022, ora 18:16
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Vă mulțumesc frumos! Numai bine!
1
30-04-2022, ora 20:04
Constantin
Nu este medic/terapeut
Constantin
Ai rabdare mirzatenul la mine a inceput sa faca treaba abia dupa 3 luni trebue sa ignori toate simtomimle si la un moment dat ele te lasa in pace….totul e la tine in cap
Succes..!!!
1
01-05-2022, ora 02:39
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Bună, mulțumesc de comentariu! Mulțumesc lui Dumnezeu, acum, după 4 luni de tratament+ ședințe de psihoterapie, anxietatea mea și stările mele s-au diminuat in procent de 80%! Sănătate multă!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •