ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Derealizarea

04-11-2019
star
Nu este medic/terapeut
star
Buna seara. Simt ca nu mai pot face fata simptomelor de derealizare. Chiar nu exista tratament pt asta? In urma unei anxietati cu atacuri de panica zilnice, m am ales cu o derealizare pe care o am 24 din 24 de ore, zilnic, fara intrerupere de 3 ani jumate. Ma simt f ciudat, nu mai sunt eu, parca traiesc intr un vis in care nimic nu mai are sens. Am incercat pana acum cipralex, serlift, si de cateva luni efectin si eglonyl... Chiar nu se trateaza? Chiar nu o sa imi mai revin niociodata? Nu mai suport aceste stari.. In toate articolele pe care le am citit despre derealizare, scrie ca daca tratam anxietatea, se duc si simptomele de derealizare, dar vad ca nu este asa. Cu tot cu tratament, sunt la fel de intense ca la inceput. Ma poate sfatui cineva ce e de facut? Este cineva care s a mai vindecat de derealizare dupa asa mult timp? Va multumesc.
4 comentarii
1
05-11-2019, ora 15:53
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua cu Seroxat ați încercat?
0
06-11-2019, ora 11:39
star
Nu este medic/terapeut
star
Nu am incercat. Am luat o perioada serlift. Nu sunt din aceeasi clasa?
1
06-11-2019, ora 15:32
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ba da sunt din aceeași clasă dar din experiența vă spun că pacienții pot reacționa diferit deoarece este altă substanță activă
0
07-11-2019, ora 11:54
star
Nu este medic/terapeut
star
Am auzit si de Depakin ca ar merge bine pe derealizare. Ce parere aveti? Mie mi a recomandat dr Eglonyl, care este tot antipsihitic din cate am inteles, dar nu prea m a ajutat cu derealizarea. Doar mi a dat o stare de spirit mai buna. Dar citisem din marturiile altor oameni cu derealizare, ca mai multi ziceau ca i a ajutat Depakin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul