Anxietate generalizata

06-05-2023
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Buna ziua, voiam sa va rog pentru un sfat pentru ca simt ca nu mai pot.. totul a inceput de la o perioada foarte stresanta in viata mea, si in acelasi timp am facut si covid. Am urmat multe tratamente psihiatrice, dar nu am vszut nici o imbunatatire, acum in ultima perioada incepusem tratament cu serlift 50, eglonyl 50 si bromazepam la nevoie. M am slmtit binisor, pana cand de la eglonyl am inceput sa ma simt f rau dimineata, ma simt ca imi afecteaza inima.. de la serlift am inceput sa vomit si sa ma simt foarte rau, si le am oprit de o saptamana si, locuiesc in norvegia si munca mea consta in foarte mult efort fizic. De cand le am oprit am o durere de cap pe partea stanga, ameteala, dimineata simt ca mor, diaree, durere in piciorul stang si ma simt ca si cum halucinez, ca si cum vad chestii dar dupa ma uit si imi dau seama ca nu am vazut nimic. Imi este foarte frica ca o sa dau in schizofrenie sau ca o sa fac ceva fara sa realizez, tin sa precizez ca mama mea are schizofrenie. Urmez si psihoterapie..
3 comentarii
1
08-05-2023, ora 14:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Seroxat cu Seroquel ati luat vreodata?
1
08-05-2023, ora 22:36
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Nu.. nu l-am incercat. Ce parere aveti despre acestea?
1
09-05-2023, ora 10:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E o combinatie foarte buna. Discutati cu medicul despre asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: