Tulburare anxioasa sau..?
![Oana 91](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.Am si eu o problema.De cand bunica mea a suferit un infarct, am inceput sa fac frecvent atacuri de panica.Ajunsesem intr-un timp sa nu mai ies din casa, mi-era frica sa socializez, mi-era frica de caldura sau frigul de afara, de vreo situatie care sa-mi provoace atacul.Faceam tahicardie, nu aveam aer...simteam ca in orice moment pot sa mor.Dupa aproape un an, au aparut alte simptome...extrasistolele!A mai trecut un an, eu apar foarte des pe scena, fac dansuri, cant si chiar daca nu arat, ma consum enorm, fac tahicardie si din ce in ce mai multe extrasistole.Am scapat oarecum de atacurile alea puternice de acum 1 an, dar am in permanenta teama de aparitia extrasistolelor, mi-e frica sa beau cola, cafea, sa urc scari, sa merg la munte, sa beau un pahar de bere..cu alte cuvinte..nu ai pot fi omul normal care eram odinioara.Sunt intr-o continua agitatie!Extrasistolele, tahicadia si senzatia de sufocare imi 'omoara'toate momentele frumoase.Am fost la controale la cardiologie si nu am nimic fizic..si totusi eu nu sunt bine!!!Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc anticipat!
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mergeti si faceti si niste analize pentru tiroida.
Daca nici de la tiroida nu e, ar trebui sa faceti un tratament cu anxiolitice pe care nu vi le poate prescrie decat medicul psihiatru.
Va reveniti inca de la primele pastile dar trebuie sa le luati o perioada.
Daca nici de la tiroida nu e, ar trebui sa faceti un tratament cu anxiolitice pe care nu vi le poate prescrie decat medicul psihiatru.
Va reveniti inca de la primele pastile dar trebuie sa le luati o perioada.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 37anxietatea si atacul de panica
- 2tulburarea anxios depresiva
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 11Anxietate?
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 12Anxietate, depresie
- 0pierderea memoriei, anxietate, oboseala
- 4Mai poate fi anxietate?
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 28Anxietate, nevroza anxioasa - student la medicina.
- 33ajustare doza rivotril
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 13Anxietate sau altceva?
- 2ma simt de parca am 80 de ani, am dureri peste tot in corp si stare de rau generala
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 4Relatie distrusa de anxietate
- 2Bună ziua, am o strângere mai sus de buric, simt cum se oprește inima pentru puțin
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea anxioasa generalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: