Discomfort ureche
Ieri m-am scarpinat cam mult in ureche ca ma manca.Si azi dimineata am observat ca s-a infundat partial asa simt sper sa nu gresesc si am un deranj o durere dar nu e chiar durere mai mult discomfort si parca putin tot ma mananca si se mai auzea rar o pocnitura mica.Sunt si gravida.E grav sau doar mi s-a iritat putin urechea.Mentionez ca am bagat betisorul mai adanc sa ma sterg si eu cateodata dorm cu vata in urechi din cauza vecinilor si poate de la asta e mancarimea ca transpira ureche si nu poate respira...Va rog dati-mi un raspuns.
1 comentarii
e destul de grav
fiindca odata traumatizata pielea, secreta limfa, se usuca si da mincarime incontinuare
o sa tot umbli acolo pana o sa.ti provoci o durere mare, mare.. ca sa inveti !!! si NU ai voie antiinflamatoare si antibiotice..asa ca o sa suporti durerea !!!
mergi al ORL s a vada ce este acolo, sa curate si sa.ti administreze tratament corect local
fiindca odata traumatizata pielea, secreta limfa, se usuca si da mincarime incontinuare
o sa tot umbli acolo pana o sa.ti provoci o durere mare, mare.. ca sa inveti !!! si NU ai voie antiinflamatoare si antibiotice..asa ca o sa suporti durerea !!!
mergi al ORL s a vada ce este acolo, sa curate si sa.ti administreze tratament corect local
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Urechi Infundate!
- 4De o luna am ambele urechi infundate
- 3am tot timpul urechile infundate
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 2Ureche infundata
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 1urechi si nas infundate
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 2Ureche infundata
- 4de cateva zile ma trezeam cu urechiie infundate
- 1ureche infundata- ajutorrrr
- 3ameteala si senzatia de ureche plina
- 6Urechi infundate
- 1Ajutați-ma! ureche înfundată scurgere urat mirositoare însoțită de sângerări
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Senzatie ureche infundata
- 1Ureche infundata plus ecou
- 3Urechi infundate