Mancarime cerul gurii, gat, urechi, sranut, nod in gat, mucus
Buna ziua,
Problema mea a aparut in iulie, cu nas fff infundat de ma chinuiam.sa respir noaptea, mancarime de gat urechi care aparea brusc si disparea brusc.
Dupa un control la.orl dn dr a spus ca am rinita alergica.Am luat xyzal, aerius, flonase si o crema pt nas preparata in farmacie.Nasul s a desfundat dar mancarimea care apare si dispare brusc o am.si acum, nu atat de intens dar o am.Din octombrie mi a aparut senzatia de nod in gat.La orl mi a zis ca ar fi de la reflux.am facut endoscopie si mi-au zis ca nu am.nimik.La un alt medic am facut o termografie si mi-a zis ca am o bronsita, am.luat acetilcisteina vreo 2 saptamani dar fara rezultate.Am facut o radiografie la plamani, medicul de fam mi a zis ca nu am nimik, alt medic ca sunt incarcata de la o raceala veche.Medicul de fam m a trimis la endocrinolog sa imi verific glanda.Mi s a zis ca nu am.noduli tiroidieni, tsh imi iesise foarte putin peste, rezultatul titoida cronica autoimuna care trebuie tinuta sub control.Mi a dat detrical si procor.Nici pana acum nu am scapat de aceste simtome, am si un mucus continuu in gat, senzatia de a inghiti continuu.Nu ma doare, nu ma deranjeaza cand mananc, doar cand inghit saliva parca se duce greu ca un nod, sau pur si simplu cand nu fac nimik tot simt in gat acolo.Ce poate fi, ce investigatii sa mai fac, sau ce as putea lua?
Imi cer scuze de mesajul lung.
Multumesc.
Problema mea a aparut in iulie, cu nas fff infundat de ma chinuiam.sa respir noaptea, mancarime de gat urechi care aparea brusc si disparea brusc.
Dupa un control la.orl dn dr a spus ca am rinita alergica.Am luat xyzal, aerius, flonase si o crema pt nas preparata in farmacie.Nasul s a desfundat dar mancarimea care apare si dispare brusc o am.si acum, nu atat de intens dar o am.Din octombrie mi a aparut senzatia de nod in gat.La orl mi a zis ca ar fi de la reflux.am facut endoscopie si mi-au zis ca nu am.nimik.La un alt medic am facut o termografie si mi-a zis ca am o bronsita, am.luat acetilcisteina vreo 2 saptamani dar fara rezultate.Am facut o radiografie la plamani, medicul de fam mi a zis ca nu am nimik, alt medic ca sunt incarcata de la o raceala veche.Medicul de fam m a trimis la endocrinolog sa imi verific glanda.Mi s a zis ca nu am.noduli tiroidieni, tsh imi iesise foarte putin peste, rezultatul titoida cronica autoimuna care trebuie tinuta sub control.Mi a dat detrical si procor.Nici pana acum nu am scapat de aceste simtome, am si un mucus continuu in gat, senzatia de a inghiti continuu.Nu ma doare, nu ma deranjeaza cand mananc, doar cand inghit saliva parca se duce greu ca un nod, sau pur si simplu cand nu fac nimik tot simt in gat acolo.Ce poate fi, ce investigatii sa mai fac, sau ce as putea lua?
Imi cer scuze de mesajul lung.
Multumesc.
5 comentarii
Varsta , inaltimea, sexul si cate KG aveti?
ce probleme digestive aveti?
ati citit pe forum ca un reflux gastro eosfagian in somn.. ajunge pana sus si inflameaza faringele si cornetele nasale???
ce probleme digestive aveti?
ati citit pe forum ca un reflux gastro eosfagian in somn.. ajunge pana sus si inflameaza faringele si cornetele nasale???
Buna ziua,
Am 33 de ani, sex feminin, 57 kg, inaltime 1.65.
Nu am probleme digestive.F rar fac jegaraie...dar depinde ce mananc...dar cum am zis foarte foarte rar se intampla.
De vreo doua luni tot elimin un mucus din gat.Nu sunt fumatoare, nu am fumat niciodata, nu tusesc.
Dar mancarinea care apare brusc si dispare brusc, inceteaza o perioada daca iau aerius, xyzal, dar apoi se obisnuieste corpul si nu isi mai face efectul.
Uneori cand ma uit in gat se vad firicele de mucus pe gat.
Chiar nu stiu ce sa mai incerc, ce investigatii sa mai fac pentru ca e un disconfort in gat continuu.
Multumesc!
O zi frumoasa.
Am 33 de ani, sex feminin, 57 kg, inaltime 1.65.
Nu am probleme digestive.F rar fac jegaraie...dar depinde ce mananc...dar cum am zis foarte foarte rar se intampla.
De vreo doua luni tot elimin un mucus din gat.Nu sunt fumatoare, nu am fumat niciodata, nu tusesc.
Dar mancarinea care apare brusc si dispare brusc, inceteaza o perioada daca iau aerius, xyzal, dar apoi se obisnuieste corpul si nu isi mai face efectul.
Uneori cand ma uit in gat se vad firicele de mucus pe gat.
Chiar nu stiu ce sa mai incerc, ce investigatii sa mai fac pentru ca e un disconfort in gat continuu.
Multumesc!
O zi frumoasa.
Citește. Alimente Alergene.
Excludele complet 3 saptamani
După câte unul guști.. Și vezi care produc reactii
Excludele complet 3 saptamani
După câte unul guști.. Și vezi care produc reactii
Pentru Geo29, la endoscopie nu are cum sa vada daca ai reflux numai daca ai esofagul iritat sau daca muschiul dintre stomac si esofag este deschis complet, citeste despre refluxul silentios pe google, nu se simte, foarte putin acid ajunge in caile respiratorii, poate aparea fara simptome digestive pentru ca supapa dintre stomac si esofag nu mai functioneaza in parametrii normali, pacat ca trebuie sa aflii de la alti oameni de boala asta si nu de la medici. Mucusul acela se numeste Post nasal drip in engleza, daca stii cat de cat iti propun sa cauti pe internet LPR- laryngopharyngeal reflux, o boala mai noua cauzata de alimentatia procesata cu tot felul de aditivi din ziua de azi.
Multumesc frumos pentru sfaturi.
O sa ma documentez sa vad ce am de facut.
O seara buna!
O sa ma documentez sa vad ce am de facut.
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 124tuse seaca persistenta
- 3mancarime si bubuituri in ureche
- 3Mancarime si jena in gat
- 4Mancarime in gât, stranut puternic si des, intepaturi ochiul stâng si infundari nazale
- 2ureche umflata si dureroasa
- 1Mancarime ureche, nas, ochi
- 4Pentru dl. doctor Flueraru Valeriu din Paşcani: Probleme cu urechea stângă
- 1Mancarimi ale nasului si in cerul gurii
- 1Mamcarimi ureche interior des si persistent
- 23Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 2Mancarimi in ureche care nu mai trec
- 1Problema sanatate: mâncărime pe gât nu este foarte mare, și este urmată de tuse
- 1Mancarime in ambele urechi
- 3Mâncărime ureche
- 0Probleme la urechea dreapta.
- 2Amețeli
- 1Epistaxis, mancarimi in urechi si sinuzita
Mai multe informații despre: mancarime in gat mancarime in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: