ameteala si senzatia de ureche plina

28-02-2016
lidia-maria
Nu este medic/terapeut
lidia-maria
Buna ziua! acum o saptamana, m-am trezit cu urechile infundate, asa o senzatie de plin ce a tinut aproape toata ziua, spre dupa masa am inceput sa ametesc ca nu m-am putut ridica de pe scaun! am ajuns la urgente unde mi s-a facut o perfuzie si mi s-au desfundat urechile cat timp am stat pe pat acolo! saptamana asta am mers la orl unde mi-am facut o audiograma si consult, mi-a iesit o usoara scadere a auzului la urechea stanga, iar medicul orl mi-a zis ca urechile arata normal, si ar fi vb de ceva neurologic! am mers la neurologie unde mi s-a pus diagnostic de sindrom vestibular ! i-au tratament cu betaserc, milgama si tanagram, insa continua sa mi se infunde urechile, cand amandoua, cand cea stanga, aud un sunet in urechi, si ameteala nu asa de des! de infundat urechile mi s-au infundat miercuri, joi deloc ieri seara si azi ma simt la fel! sunt f ingrijorata, spune-ti ce sa fac! nu vad o ameliorare a simptomelor !acum senzatia cea mai neplacuta este de ureche plina, am impresia ca nu aud la fel de bine, si nu stiu ce sa fac ! multumesc si astept un raspuns daca se poate!
3 comentarii
0
28-02-2016, ora 17:06
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
problemele care le ai..tin de circulatia sangelui
verifici cat de des tensiunea arteriala sa stii daca este mare sau prea mica.. tratamentul difera
Calitatea sangelui..tine de alimentatie, starea ficatulu, rinichilor si de cantitatea de apa care o consumi
undeva sigur faci o gresala.. ori in alimentatie ori hidratarea...
0
29-02-2016, ora 19:55
lidia-maria
Nu este medic/terapeut
lidia-maria
Va multumesc pt.raspuns, urmează sa-mi fac analize la sânge maine, am probleme cu fierea care e leneşă si ficatul gras asa mi s-a spus la endo!tensiunea e normala sau mica câteodată!tratamentul e ok dupa părerea Dvs?cand ar trebui sa vad îmbunătăţiri!va multumesc si daca nu am fost prea explicita imi cer scuze!a da si apa încerc sa beau mai multa ca beau destul de putina
0
04-05-2016, ora 22:50
emilian878
Nu este medic/terapeut
emilian878
buna seara.sun emil si am probleme cu urechile de de acum o luna jumate de cand am facut un tratament ci gentamicina si amikacina si am inceput sa am dureri de rinchi si le am oprit si apoi de urechi 7 zile gentamicina si 3 amikacina mai tare ma durea stanga.ok am fost la primul dr orl si mi a facut audigrama a iesit pe linie 10db si mi a dat nurofen si neuromultivit 7 zile au trecut ianca 3 saptamani si tot ma durea urechea stanga si am mers la o doamna orl care a zis ca am otita externa la amandoua si mi a dat otis t si mi am pus si a urmat raul am incepaut sa ma simnt rau dureri destul de mari deasupra urechilor in urechi in ceafa ochiu drept ameteli tiuit in cap si intro ureche sensibiletate la zgomot si am fost inapoi si a zis ca defaptb numai la stanga am avut otita dar a trecutb dupa o zi si o picatura sau doua cate am pus deci ma pacalit si acuma o saptamana am fost in cj la o clinica mi a facut o audiograma si a iesit pe 25db si a zis ca nu sunt ototoxice urechile si ca ameteala nu e dea colo de la picuri aia dar io de cand iam pu s ma simn rau si ca sa fac psihoterapie pt tinitus ce il am.deci eu acuma tot asa ma simn ma doare deasupra urechilor au inceput sa mi se infunde cateodata arsuri in urecchi cad trantesc o usa nu asa tare ma dor si parca tresareurechea si aud zgomotele mai tare.va rog ce e de facut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •