Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
Buna ziua,
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 3zgomot in ureche doar in timpul miscarii
- 4Probleme cu ureche stanga
- 1Urechi infundate, mancarimi, secretie tranparenta
- 1Sunet in urechea dreapta.
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 5urechie infundata!
- 1Ureche infundata
- 22urechea o simt infundata si am puroi nici acuma nu mi a trecut
- 2Senzație de vânt în urechi.
- 1Otita-ureche infundata
- 2Raceala otita
- 1Ureche infundata plus ecou
- 4Durere de urechi.
- 3Ureche înfundată după Covid
- 2Orl - rana în urechea externa
- 1Ureche si sinus drept cu probleme, plus tic ochi pe partea dreapta
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: