Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
Buna ziua,
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9urechi nas infundat
- 7eco dopler 3D cerebral-vascular??
- 5m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 4ce sa mai fac?
- 0Autofonie - cauze?
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 2imi pulseaza tamplele si vajaie urechile
- 9Ureche infundata, aud foarte incet si intr-un fel de ecou
- 2Ureche infundata
- 1Ureche infundata
- 1Ureche brusc înfundată
- 6Presiunea in cap ureche si gat
- 3Anxietate, tinitus zgomote in ureche !
- 2Pentru domnul doctor Valeriu
- 0Senzatie de urechi infundate?
- 1Disconfort gat si dureri urechi
- 1Inundarea urechilor
- 2Otita sau doar infundare, durere, tiuit, nas blocat de 2 saptamani
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: