Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
Buna ziua,
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 3presiune urechii
- 4Presiune in cap si urechi
- 7vuituri in ureche in ritmul inimii
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 3Ecou in ureche
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 4Pocnituri in urechea stanga si vertij
- 1zgomote in urechea stanga
- 0Urechi infundate
- 9Urechi înfundate-raceala
- 7Nas infundat.
- 1Problema somn
- 2Acufene
- 6Ureche infundata
- 1Senzatie ureche infundata
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 0Probleme la urechea dreapta.
- 1Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: