Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote

Buna ziua,
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
Simt ca urechea stânga e fundata și simt presiune in ea (fara durere) si un fel de tiuit, iar cu cea dreapta aud tot felul de sunete, vibrații, de parca as avea un super auz (aud sunete pe care nu le auzeam pana acum sau trebuia sa fiu foarte atent pentru a le auzi). Diferențele dintre cele doua urechi îmi provoacă tot felul de stări neplacute din punct de vedere mental și de irascibilitate. Recent am trecut de 3 ori prin zone montane înalte și de fiecare data urechea stânga mi s-a înfundat foarte tare. Ma gândesc ca de acolo vine problema.
Mentionez ca inca nu m-am prezentat la un medic ORL-ist, iar aceste probleme au aparut de acum doua zile.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9senzatia de urechi infundate
- 2ureche infundata
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 2ureche infundata
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 2Ureche infundata:(
- 4Urechi infundate
- 2Tratament pentru zgomot in urechi
- 2Ganglioni umflati si durerosi sub urechea stanga
- 7Urechea dreapta infundata
- 2ureche infundata+disconfort+tiuit
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 3Am urechea stângă înfundată
- 17Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!
- 5Problema cu urechea
- 4Ajutati-mă! Catar tubar de 3 luni
- 14Sunet in ureche
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 4Ureche infundata si tiuit incontinu
- 4Trompa lui Eustachio infundata…otita medie acuta ????
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche urechea infundata presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: