Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
Buna ziua!De o saptamana am urechea dreapta infundata, simt parca ar fi ceva in interior.De 3 zile a inceput sa ma doara in interior cat si in exterior si in jurul urechii!Simt ca ar fi inflamat in interiorul urechii!Am vorbit cu medicul de familie si mi-a zis sa iau antibiotic, ar fi o otita!Tind sa precizez ca nu sunt in tara, sunt sofer pe comunitate si nu pot merge la un consult aici!Va rog sa imi dati niste informatii daca as putea rezolva problema fara sa ma vada un doctor orl, pana ajung in tara!Va multumesc!
7 comentarii
1 apa oxigenata pusa in ureche 5 pic..stai asa 1 minut cu urechea in sus..dupa usuci urechea cu un servetel de hartie
2 OTIS T sau alte picaturi cu lidocaina.. 5 ăic..sa scoata durerea puse de cate ori simti nevoiea
3 pe gura antibiotic, antiinflamator
2 OTIS T sau alte picaturi cu lidocaina.. 5 ăic..sa scoata durerea puse de cate ori simti nevoiea
3 pe gura antibiotic, antiinflamator
Va multumesc pentru raspuns!Am fost ieri la o farmacie si mi-a dat PANOTILE si CERULYX picaturi!Le folosesc de 3 ori pe zi!pun picaturile si stau vreo 15 min cu capul aplecat intr-o parte si dupa cand revin la normal sa se scurga ce e in ureche, imi simt urechea mai infundata si iese foarte putin din ce am pus!Iau amoxacilina de 500 si nurofen forte!cand iau nurofen, imi amelioreaza durerea vreo 4..5 ore, dupa o luam de la capat!Maine voi merge sa cumpar ce mi-ati spus si dumneavoastra!Oare ar trebui sa vin in tara si sa merg la un doctor??Va multumesc!
P.S.
Simt ca sunt ud in ureche dar nu pot sa ma sterg cu servetelul, mie inflamata urechea si nu pot introduce servetelul!
Simt ca sunt ud in ureche dar nu pot sa ma sterg cu servetelul, mie inflamata urechea si nu pot introduce servetelul!
Se rulează un colt a șervețelului sa fie subțire și mai ferm...
Bună ziua
După 2 săptămâni în care mi a curs urechia fără nici un fel de durere am ajuns la orl unde mi sa spus diagnosticul de otita medie acută timpan spart și infecție cu Pseudomonas Aeruginosas după recoltare de secrete otica. Doamna doctor mi-a prescris ciprinol 10 zile picături cu ototis 4 5 de 2 ori/zi apa oxigenata 10 pic o dată pe zi și de sters alcool boricat.Am început tratamentul dar cand am pus apa oxigenata doar 2 picături am simtit o durere crunta până sub maxilar. Este normala aceasta durere? Este bine sa incerc sa continui cu apa oxigenata in ureche daca am timpanu spart?
După 2 săptămâni în care mi a curs urechia fără nici un fel de durere am ajuns la orl unde mi sa spus diagnosticul de otita medie acută timpan spart și infecție cu Pseudomonas Aeruginosas după recoltare de secrete otica. Doamna doctor mi-a prescris ciprinol 10 zile picături cu ototis 4 5 de 2 ori/zi apa oxigenata 10 pic o dată pe zi și de sters alcool boricat.Am început tratamentul dar cand am pus apa oxigenata doar 2 picături am simtit o durere crunta până sub maxilar. Este normala aceasta durere? Este bine sa incerc sa continui cu apa oxigenata in ureche daca am timpanu spart?
Nu. Mai bine uscat urechea cu un șervețel de hârtie..
Deci renunț la apa oxigenata continui cu picăturile ototis plus antibiotic pastile.si fac badijonari cu alcool boricat?
Va multumesc
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90Ureche infundata, ce sa fac?
- 3Durere insuportabila in urechea dreapta, dati-mi un sfat?
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 11Cancer? Sunt foarte ingrijorat
- 1dureri in zona urechi
- 12Ureche infundata
- 2Ureche infundata:(
- 1ureche infundata
- 1durere ceafa urechi maxilar
- 9Urechii infundate!
- 7Nas infundat.
- 8Întrebare presiune in cap și urechile înfundate
- 3Am urechea stângă înfundată