Raceala. Senzatie ureche infundata
Buna ziua si La multi ani.
In urma cu aproximativ 3 saptamani am racit. De atunci imi simt urechea infundata. Ca si cum am o pata pusa si imi țîuie asa incet. Am fost la.orl de 3x. Prima data timpanul era aspirat, apoi nu mai avea nimic, iar a 3 a oara mi a zis de nas si ca mi au crescut crede cumva cornetele. In urma cu 2 ani m am operat de deviatie de sept si am cauterizat cornetele. In prrzent ma dau cu byorinil cu colargol si o crrma cu antibiotic dar tot nu scap de senzatia asta de ureche infundata. Am facut o timpanograma si audiograma care sunt ok.
Aveti idee ce sa mai fac ? Sau daca is cornetele crescute nu scap de aceasta senzatie de neaerisire a urechii pana nu le operez ?
Mentionez ca mai am si o masea in partea de sus cea cu urechea unde mi a cazut jumatate de plomba si ma gandesc ca lucrul asta sa nu agraveze.
In urma cu aproximativ 3 saptamani am racit. De atunci imi simt urechea infundata. Ca si cum am o pata pusa si imi țîuie asa incet. Am fost la.orl de 3x. Prima data timpanul era aspirat, apoi nu mai avea nimic, iar a 3 a oara mi a zis de nas si ca mi au crescut crede cumva cornetele. In urma cu 2 ani m am operat de deviatie de sept si am cauterizat cornetele. In prrzent ma dau cu byorinil cu colargol si o crrma cu antibiotic dar tot nu scap de senzatia asta de ureche infundata. Am facut o timpanograma si audiograma care sunt ok.
Aveti idee ce sa mai fac ? Sau daca is cornetele crescute nu scap de aceasta senzatie de neaerisire a urechii pana nu le operez ?
Mentionez ca mai am si o masea in partea de sus cea cu urechea unde mi a cazut jumatate de plomba si ma gandesc ca lucrul asta sa nu agraveze.
4 comentarii
1. Dacă ai operat cornetele și se măresc la loc. Înseamnă că ești o persoana cu Reflux gastroesofagian
2. Nu ai nici o șansă să vindeci urechea. Dacă consumi seara oțet. Lamai. Usturoi. Acidulate. Citruce.. Faci reflux în som. Și asta arde faringele pana sus în spatele nasului. Unde e trompa lui eustache
3 tiuitul e și semn de proasta circulație cerebrala. Aici deja e grav cu Kg în plus. Alimentele grase. Și lipsa Apei..
2. Nu ai nici o șansă să vindeci urechea. Dacă consumi seara oțet. Lamai. Usturoi. Acidulate. Citruce.. Faci reflux în som. Și asta arde faringele pana sus în spatele nasului. Unde e trompa lui eustache
3 tiuitul e și semn de proasta circulație cerebrala. Aici deja e grav cu Kg în plus. Alimentele grase. Și lipsa Apei..
Domnule doctor multumesc de raspuns.Aveti dreptate la tot ce mi ati raspuns. Voi lua atitudine. Pot merge sa cauterizez din nou cornetele ? Si schimbind alimentatia sa nu mai creasca la loc ?
Asta decide un medic orl care vede nasul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 144ureche infundata
- 90Ureche infundata, ce sa fac?
- 7probleme cu urechea
- 1ureche infundata
- 3ureche infundata
- 8Ureche infundata
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 9Ureche infundata !!!
- 4urechi infundate in urma unei raceli
- 3urechi infundate la baietel de 8 ani
- 1Ureche infundata de 3 ori in jumatate de an
- 2Ureche stânga înfundată
- 0urechea dreapta imi e infundata de aproximativ o saptamana
- 0durere urechea dreapta urgent
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 1Ureche infundata
- 1Tinnitus si senzatie de urechi infundate
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: