Este posibila o sarcină?
Am 49 de ani si nu am raporturi sexuale de câţiva ani. Trebuia sa mă operez şi s-a evitat operatia in preajma menstruatiei pentru a nu se declansa de la, , emotia" operatiei, si a face hemoragie dar, tocmai acum nu mi-a venit ciclul. Precizez că era regulat la 28 de zile. Au trecut 7 zile si nu a venit. Nu am fost sa vorbesc cu medicul care urmeaza să mă opereze dar ma întreb oare se poate instala menopauza brusc?
Şi o stupiditate, poti ramâne insarcinata daca ai facut baie intr-o cadă in care a facut baie un barbat, fireste ca am spalat cada dar era curata nu a fost nevoie de detergent special?
Când pot face un test de sarcină? Si care ar fi cel indicat?
Mulţumesc.
Şi o stupiditate, poti ramâne insarcinata daca ai facut baie intr-o cadă in care a facut baie un barbat, fireste ca am spalat cada dar era curata nu a fost nevoie de detergent special?
Când pot face un test de sarcină? Si care ar fi cel indicat?
Mulţumesc.
5 comentarii
Se poate instala menopauza, dar categoric se poate spune asta abia dupa doi ani in care nu a mai existat deloc menstruatie. Deci, e devreme sa stii daca nu vine in zilele urmatoare.
EXCLUS sa fi ramas insarcinata daca ai facut baie intr-o cada etc etc.
Daca vrei sa te linistesti totusi, sa fii tu sigura 100% poti lua de la farmacie un test de sarcina, oricare si il faci cu putina urina, asa cum scrie pe test.
Vorbeste cu medicul si spune-i ca iti intarzie menstruatia, sa iti spuna daca mai trebuie sa astepti sau nu. Acum depinde si unde trebuie intervenit, ce fel de operatie e.
Sanatate!
EXCLUS sa fi ramas insarcinata daca ai facut baie intr-o cada etc etc.
Daca vrei sa te linistesti totusi, sa fii tu sigura 100% poti lua de la farmacie un test de sarcina, oricare si il faci cu putina urina, asa cum scrie pe test.
Vorbeste cu medicul si spune-i ca iti intarzie menstruatia, sa iti spuna daca mai trebuie sa astepti sau nu. Acum depinde si unde trebuie intervenit, ce fel de operatie e.
Sanatate!
buna ziua, am si eu o problema...am luat anticonceptionale timp d 9 luni si am decis sa fac o pauza...menstruatia mi-a venit pe 15 iunie...am intrerupt anticonceptionalele, iar pe 6 iulie, am avut un contact sexual, neprotejat din pacate, dar nu a ejaculat intern.. banuiesc k ar fi ramas pe penis cativa spermatozoizi.pentru k ejaculase si inainte..asta fiind in ziua 21 a ciclului, iar eu am crezut k sunt in siguranta, insa banuiesc k lasand pastilele, s-a dereglat ciclul, si ma gandesc k sa nu fi fost in perioada fertila... problema e k suntem in 19 iulie, iar menstruatia nu mi-a venit...sunt stresata foarte tare.ce parere aveti?sa fie o dereglare sau o posibila sarcina??? am uitat sa mentionez k ieri mi-am facut un test de sarcina, si a iesit negativ..Va multumesc anticipat, si sper sa-mi raspunddeti cat mai repede posbil...:(
luminitafl,
Daca ai facut testul la cel putin 7 zile dupa acel contact sexual, e putin probabil sa fi ramas gravida. Dar poti sa-l mai repeti dupa cateva zile. Daca menstruatia tot intarzie, de mers la un control ginecologic. Dupa intreruperea anticonceptionaleleor e posbil sa apara o dereglare, de asta se face 1-2 luni numai protejat, ca sa poti stii cand e perioada fertila.
Sanatate!
Daca ai facut testul la cel putin 7 zile dupa acel contact sexual, e putin probabil sa fi ramas gravida. Dar poti sa-l mai repeti dupa cateva zile. Daca menstruatia tot intarzie, de mers la un control ginecologic. Dupa intreruperea anticonceptionaleleor e posbil sa apara o dereglare, de asta se face 1-2 luni numai protejat, ca sa poti stii cand e perioada fertila.
Sanatate!
va multumesc frumos pentru raspuns.o sa mai repet testul zilele astea.si ink ceva, am luat in perioada si nijte ovule polygynax.pentru k am facut un control in urma cu 2 saptamani si am o infectie, sa fie si din cauza asta? plus k mai e si stres.:( va multumesc inca o data
De la ovule nu, de la stres, e posibil.
Cu placere, sa fii sanatoasa!
Cu placere, sa fii sanatoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 2pot fi gravida?
- 5intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 4Exista posibilitatea?!
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 0Intarziere ciclu
- 9Pericol de sarcina?
- 3sunt gravida?
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 0intarziere menstruatie
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 0Întârzierea menstruației
- 5Sex protejat, însărcinată sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: