Diete pentru cei cu boli digestive
Buna ziua!
Mai dati-mi o ideie in legatura cu regimul alimentar! nu mai stiu ce sa mai mananc!
Mai dati-mi o ideie in legatura cu regimul alimentar! nu mai stiu ce sa mai mananc!
5 comentarii
buna ferina! regret ca suferi de atata timp ca si mine cu stomacul...imi pare rau, pt ca e o bolala groaznica...regim alimentar...eu tin regim de mai bine de jumatate de an si nici eu nu mai stiu ce sa mai mananc...am mancat fainoase, dar mi s-a scarbit de ele, si in plus am facut si burti din cauza lor, fierturi...la fel.singura masa mai normala este cea formata din piure din cartofi+gratar de piept de pui (de care mi s-a scarbit iarasi ), si salata de varza data prin razatoare.nu stiu daca tu poti manca dar macar incearca...o prietena mi-a zis sa incerc in loc de cartofi prajiti, cartofi taiati rondele intr-o tava la cuptor care a fost unsa in prealabil cu un piculet de ulei. ies buni de tot dar mi-e nu imi priesc. daca tie iti mai vine vreo idee te rog mult sa imi spui si mie! ah1 inca ceva! incearca piept de pui taiat fasii cu pastai din conserve...sunt tare bune! cam atatea stiu...te pup si sanatate si tie!
Salut Otilia!
SA stii ca ceeasi alimentatie o am si eu, cartofi nature cu gratar de piept de pui, dar, am fost la un medic homeopat si am vorbit cu el si mi-a zis sa fac o cura cu argila, am 4 zile de cand am inceput cura si sa stii ca merge bine. Tu ai incercat? Nu ma mai balonez, nu-mi mai ' ghioroie' asa puternic stomacul si colonul, nu mai am arsurile alea puternice care le aveam, incerca si tu, poate o sa merga si la tine, eu am facut comanda online la adresa www.argila-algo.ro
nu incerc sa fac reclama, nu am nici o treaba cu reclama, dar eu zic sa incerci si tu. Eu sa stii ca ma simt mult mai bine si cura am inceput-0 de 4 zile.
Sanatate! Mai vorbim
SA stii ca ceeasi alimentatie o am si eu, cartofi nature cu gratar de piept de pui, dar, am fost la un medic homeopat si am vorbit cu el si mi-a zis sa fac o cura cu argila, am 4 zile de cand am inceput cura si sa stii ca merge bine. Tu ai incercat? Nu ma mai balonez, nu-mi mai ' ghioroie' asa puternic stomacul si colonul, nu mai am arsurile alea puternice care le aveam, incerca si tu, poate o sa merga si la tine, eu am facut comanda online la adresa www.argila-algo.ro
nu incerc sa fac reclama, nu am nici o treaba cu reclama, dar eu zic sa incerci si tu. Eu sa stii ca ma simt mult mai bine si cura am inceput-0 de 4 zile.
Sanatate! Mai vorbim
buna! nu stiu ce sa zic de argila...imi este cam frica sa incerc pentru ca mi-e teama de efectele adverse...oare are? ai incercat cumva cura cu suc de varza sau suc de morcovi? am auzit ca este destul de buna dar eu nu am incercat inca...tu ai facut endoscopie? mi-a spus medicul ca ar trebui sa fac dar imi este fffffff frica...pot sa iti pun o intrebare un pic mai personala? cati ani ai? te intreb pentru ca multi mi-au zis ca sunt prea tanara ca sa fac ulcer...te imbratisez
Salut! Eu incerc sa dau inainte cu argila, la inceput mi-a fost destul de bine si am inceput sa mananc fara regim si mi-am starnit stomacul din nou, asta e is obisnuit. Mai eu am 31 de ani, sufar de 5 ani cu stomacul, dar asta mi se trege din facultate, cred. Am cunoscut pe cineva care in clasa a-v-a a facut gastrita si acum e operat de ulcer doudenal. Nu stiu ce sa zic este adevarat ca e devreme pentru o boala de stomac, dar nu ai ce face. nu este nimeni bucuros, cazuri mai sunt. Eu am facut endoscopie, nu e fffff de speriat, la inceput e mai greu pana ce inghiti furtunasul, apoi e ok. E bine sa incerci sa faci asta te mai incurajeaza ca stii foarte bine ce ai si stii ce tratament ti tre sa faci.Eu cred ca mai devreme sau mai tarziu va trebui sa faci aceasta endoscopie, eu zic sa te incurajezi si sa faci o endoscopie. Numai de bine, sanatate!
Buna ziua si eu am probleme cu digestia, mai ales ca la o colonoscopie mi-a gasit hemoroizi interni si numeroase erozinu la nivelul rectului, ce as avea voie sa mananc si ce nu?sunt suspecta si de boala crohn, doctora mi-a zis sa mananc ce nu fermenteaza, cine are cam aceeasi situatie si stie un regim il rog sa ma poata sfatui si pe mine.Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 7soia din comert este sanatoasa?
- 2Am nevoie de o dieta personalizata si eficienta
- 5Ce sa mananc in post?
- 4informare: colonix sau colon cleanse
- 8Numar calorii pe zi?
- 4cuptorul cu microunde este daunator?
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 8buna ziua!intrebare digestie !
- 4combinarea alimentelor
- 4Revolutie in bucatarie
- 8Cat de sanatos este oul?
- 5Apa - cand e bine sa fie bauta?
- 2digestie ciudata
- 5Tuburari digestive - ce sa fac?
- 1digestie grea
- 1rezultat proba digestie 10 luni
- 17Probleme digestive?
- 2sufar de constipatie cronica si de aprox 5 ani beau ceaiuri si iau diverse medicamente zilnic
Mai multe informații despre: Digestia Alimentatia sanatoasa tulburarea digestiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindroame de malabsorbtie
- Malabsorbtia (Maldigestia)
- Ortorexia - obsesia pentru alimentaţia sănătoasă
- Reguli in farfurie - 12 sfaturi usoare pentru o alimentatie sanatoasa
- Painea prajita - pro sau contra?
- Atributele unui meniu sănătos
- Cele mai bune alimente (superalimente)
- Cele mai sănătoase sosuri (dressing-uri) pentru salată
- Topul celor mai bune sfaturi alimentare
- Obiceiuri alimentare - efecte benefice ale unei diete sănătoase
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: