Probleme cu digestia
Buna ziua,
De vreo 6 ani am probleme cu digestia. Am avut 43 de kg iar acum, dupa 6 ani am 58 kg. As dori sa slabesc macar 5 kg insa nu reusesc. Ma balonez foarte des desi mananc moderat, evit sucurile acidulate si dulciurile. Nu stiu unde gresesc si ce sa mai fac. Am incercat sa beau ceai verde insa dupa vreo 2 luni, desi am slabit, nu mai functiona nici el. Nu mai stiu ce sa fac, sunt disperata. Am burta si solduri de ma dispera si desi fac miscare nu se vede niciun rezultat. Imi puteti recomanda un ceai sau ceva medicamente? Va rog frumos!!!!!!
De vreo 6 ani am probleme cu digestia. Am avut 43 de kg iar acum, dupa 6 ani am 58 kg. As dori sa slabesc macar 5 kg insa nu reusesc. Ma balonez foarte des desi mananc moderat, evit sucurile acidulate si dulciurile. Nu stiu unde gresesc si ce sa mai fac. Am incercat sa beau ceai verde insa dupa vreo 2 luni, desi am slabit, nu mai functiona nici el. Nu mai stiu ce sa fac, sunt disperata. Am burta si solduri de ma dispera si desi fac miscare nu se vede niciun rezultat. Imi puteti recomanda un ceai sau ceva medicamente? Va rog frumos!!!!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boli digestive?
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 4informare: colonix sau colon cleanse
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 7Chioraitul intestinelor !
- 8buna ziua!intrebare digestie !
- 9tulburari digestive
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 6Probleme digestive de vreo 3 luni
- 5gaze intestinale in exces!
- 3disconfort digestiv