probleme cu digestia
buna ziua! as avea o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. la ultimele analize mi-a iesit in sange helycobacteri pylori. urmez un regim alimentar de cand ma stiu bazat mai mult pe legume, fructe, fara mancaruri grase, insa cam haotic. nu am ore fixe la care mananc.
problema este ca in ultima vreme, nu mai scap de diaree. sunt zile in care nu am scaune deloc, iar in altele am pana la 3 scaune ( unul normal - la inceput, al 2lea mai moale, iar al 3lea devenind deja scaun cu apa, iar a doua zi totul revine la normal. sau se intampla sa am numai scaune cu apa. ) lucrul acesta a devenit pt mine un cosmar, pt ca iau contraceptive orale si tb sa am grija ca pastila sa fie absorbita fara sa intervina alte procese. ce ma puteti sfatui sa mananc sau cum ar tb sa imi organizez mesele in asa fel incat sa nu mai am probleme? sau ar tb sa urmez vreun tratament?
va multumesc.
problema este ca in ultima vreme, nu mai scap de diaree. sunt zile in care nu am scaune deloc, iar in altele am pana la 3 scaune ( unul normal - la inceput, al 2lea mai moale, iar al 3lea devenind deja scaun cu apa, iar a doua zi totul revine la normal. sau se intampla sa am numai scaune cu apa. ) lucrul acesta a devenit pt mine un cosmar, pt ca iau contraceptive orale si tb sa am grija ca pastila sa fie absorbita fara sa intervina alte procese. ce ma puteti sfatui sa mananc sau cum ar tb sa imi organizez mesele in asa fel incat sa nu mai am probleme? sau ar tb sa urmez vreun tratament?
va multumesc.
3 comentarii
pai, la scaune moi fructele nu-ti sant un aliat.Incearca sa mananci mai mult alimente care te-ar ajuta sa ai un scaun mai tare gen biscuiti, covrigei, grisine, banane, pilaf, ceai de mentasi sa eviti strugurii, merele, perele, prunele.
Helycobacter este un microb care provoaca boli ale stomacului.Este destul de greu sa scapi de el si poate fi periculos, este provocator de cancer.Si eu il am, nu am reusit sa scap de el(cred)dar am reusit sa-l fac negativ, dupa un tratament drastic cu antibiotice.In legatura cu scaunele moi cred ca 'morena1' ti-a dat cel mai bun sfat.
TOCMAI AM FOST DIAGNOSTICAT ZILELE ACESTEA CU ULCER DUODENAL.
AM PRIMIT TRATAMENT SI MI S-A SPUS SA TIN REGIM, CEEA CE SI FAC DEALTFEL.
INSA AM FOARTE MARI PROBLEME CU CONSTIPATIA. MEDICAMENTELE PE CARE LE-AM PRIMIT NU PREA REZOLVA ACEASTA PROBLEMA.
IN ACEST CAZ, AVAND ULCER POT SA URMEZ PROGRAMUL COLONIX?
CE-MI RECOMANDATI?
ASTEPT UN RASPUNS...
AM PRIMIT TRATAMENT SI MI S-A SPUS SA TIN REGIM, CEEA CE SI FAC DEALTFEL.
INSA AM FOARTE MARI PROBLEME CU CONSTIPATIA. MEDICAMENTELE PE CARE LE-AM PRIMIT NU PREA REZOLVA ACEASTA PROBLEMA.
IN ACEST CAZ, AVAND ULCER POT SA URMEZ PROGRAMUL COLONIX?
CE-MI RECOMANDATI?
ASTEPT UN RASPUNS...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boli digestive?
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 7Chioraitul intestinelor !
- 8buna ziua!intrebare digestie !
- 9tulburari digestive
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 3Scaune neregulate
- 3probleme digestive?
- 0Probleme digestive?
- 3probleme digestive
- 0Probleme cu digestia