diaree esofagita hemoroizi
Buna! Sunt Bogdan, am 37 de ani si am probleme digestive. Problemele de sanatate au inceput acum 4 ani cand am descoperit o fistula dupa care am fost operat de hemoroizi si de fistula. Mentionez ca am fumat o perioada de 10 ani, dupa care m-am lasat. In fiecare zi ies dimineata cu scaunul, in general moale. (Uneori diaree dar niciodata tare). Am esofagita de reflux GR2 (parca), am facut mai multe controale gastro...printre care si endoscopie. Dupa mai multe tratamente date ca urmare a acestor controale ( ineficiente pentru mine...medicamente cum ar fi: Nexium, Omeran, cu toata schema lor pentru esofagita )am ramas sa iau in momentul de fata Controloc de 40 in fiecare dimineata. La un moment dat am avut valorile crescute TGP si TGO (ceva de genul) si am facut analiza la ficat, inclusiv virusii hepatici. Analizele au iesit ca am steatoza hepatica si mai iau uneori Lagosa si Esentiale. Am facut inclusiv fibroscanul pentru ficat unde am avut valoarea in jur de 7. De asemenea am facut nenumatate ecografii abdominale, fara un dignostic concret. In urma cu 2 ani am fost operat de hernie inghinala dreapa tocmai pentru a elimina orice problema de sanatate si influenta asupra intestinelor. In momentul de fata ies zilnic cu scaunul, dimineata, foarte moale si uneori cu o senzatie de iritatie a intestinului, ajungand si de 4-5 ori sa ies. Probabil ca mi-am reactivat si hemoroizii de la starea diareica. In unele situatii cand ies cu scaunul imi amorteste piciorul drept..mai mult de la genunchi in jos. Alteori simt o amorteala in calcai la piciorul drept pe o portiune de 2-3 cm si asta numai cand simt colonul destul de plin si am nevoie sa ies la toaleta. Sunt des balonat, am gaze...Am incercat multe medicamente pentru diaree care nu si-au facut efectul decat foarte rar pe moment. Printre ele: ercefuryl, smecta, bioent, linex, bio-sun, carbune medicinal, ceai menta, ibutin.. Am nevoie de un sfat, de un tratament ceva..dar in nici un caz de a face o colonoscopie(ca urmare a operatiei de hemoroizi, restocopie nu vreau sa aud de colonoscopie). Astept raspuns.
Multumesc!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 1Constipatie apoi diaree? Se poate?
- 7esofagita de reflux grad B - remediu?
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 0Esofagita de reflux sau boala pulmonara?
- 5are hemoroizi de 2 sau 3 ani - ce tratamente (naturale) sunt bune?
- 7Dureri abdominale + diaree
- 1diaree si viermi intestinali
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 2diaree si stare de voma persistenta
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 0diaree de o perioda de timp
- 1rezultate analize de sange - hemoroizi???
- 0Hemoroizi interni
- 0Hemoroizi externi
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 0Urgent, va rog!!! Băiețelul meu de 3ani și 2luni s-a deranjat la burtică.
- 2Inflamatie anala
- 4Hemoroizi persistenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: