Inflamatie anala
Buma ziua, anul trecut am facut 5 sedinte de ligaturare hemoroizi si in mai 2023 am terminat cu sedintele. Pana in aprilie 2024 nu am avut sangerari absolut nici o problema. Saptamana trecuta dupa un scaun mai moale si acid am simtit mancarimi iar dupa 2 zile a aparut f putin sange pe scaun si hartie. Am fost la doctor si mi.a zis ca este o inflamatie anala si ca din aceea cauza as sangera. Vreau sa va intreb in cat timp se va opri sangerarea daca a avut cineva asa ceva. Domnul doctor a zis ca sa pun supozitoare si ca o sa se opreasca dar pentru mine fiecare mers la toaleta este un cosmar sa nu fac cu sange. Multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Este posibil sa fie vorba de o fisura anala. Daca urmati tratamentul prescris, si de asemenea, beti suficiente lichide, nu mancati condimentat, aveti grija de igiena locala, evolutia poate fi favorabila.
Este posibil sa fie vorba de o fisura anala. Daca urmati tratamentul prescris, si de asemenea, beti suficiente lichide, nu mancati condimentat, aveti grija de igiena locala, evolutia poate fi favorabila.
Va multumesc pentru raspuns, deja azi a fost ok, fara sangerare. Sper sa fie bine in continuare ca am un stres cu aceasta sangerare dupa ce multi ani am stat cu hemoroizi si acum cand ziceam ca am scapat sa o iau iarasi de la inceput. Plus ca imi era frica sa nu fie altceva mai grav pe colon. Va multumesc din nou
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerari anale
- 3hemoroizi
- 3tratare hemoroizi interni
- 4Hemoroid, furuncul sau inceput de cancer?
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 4sângerare la defecaţie! :(
- 5Hemoroizi externi
- 10hemoroid
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 0Hemoroizi
- 2Hemoroizi?
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 3Hemoroizi sau cancer?
- 0Ligaturare hemoroizi
- 0Hemoroizi externi
- 2Terminație ciudata a anusului
- 0Dupa operatie hemoroizi
- 3Sange la stergerea anusului si eliberare a scaunului dificila sau inexistenta
Mai multe informații despre: Hemoroizi Sangerarile anale Hemoroidectomia sange dupa scaun
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: