vreau sa stiu mai multe despre nodulii hemoroidali
.Va rog ajutati-ma vreau sa stiu mai multe despre nodulii hemoroidali, iubitul meu a fost la control si medicul a spus ca are noduli hemoroidali.
Acesti nodulii sunt cancerigeni?...as dori sa stiu mai multe in general despre ei, si eventuale tratamente naturiste..
Va rog ajutati-ma sunt foarte speriata tinand cont ca mama mea a murit de cancer la san...Sper sa primesc raspunsuri si sfaturi cat mai multe.
Acesti nodulii sunt cancerigeni?...as dori sa stiu mai multe in general despre ei, si eventuale tratamente naturiste..
Va rog ajutati-ma sunt foarte speriata tinand cont ca mama mea a murit de cancer la san...Sper sa primesc raspunsuri si sfaturi cat mai multe.
4 comentarii
Iubitul dvs. este in siguranta. Nu va face cancer. Foarte multi oameni au hemoroizi, dar nu spun. Expresia care v-a speriat, "nodul hemoroidar" este doar un cliseu care zugraveste aspectul de moment al bolii si inseamna ca hemoroizii despre care este vorba contin cheaguri de sange. Stiti ce este un hemoroid? Este o vena care se dilata si devine mai mare, sinuoasa si mai putin elastica. Uneori se poate coroda si atunci sangereaza, alteori se poate chiar rupe, alteori devine nodulara prin cheagul pe care il contine. In mod obisnuit un hemoroid "calm", care nu deranjeaza are aspectul mucoasei sub care se gaseste si care face doar un fald la nivelul hemoroidului. Ce aveti de facut? Bai calde de sezut, exercitiile Kegel (in perioada de calm), miscare, evitarea condimentelor mai ales iuti, alimente bogate in fibre si lichide pentru evitarea constipatiei, viata sexuala normala. Dintre medicamente Dulcolax ca laxativ si Detralex pentru refacerea peretelui venos (cat se mai poate). Trebuie evitat frigul la picioare si sezut in perioada friguroasa. Ar mai fi multe de discutat. Trebuie sa stiti ca este o boala mult mai comuna decat credeti si tratamentul este mai mult de intretinere decat curativ. Exista si tratamente chirurgicale, dar acelea in ultima instanta si doar la un pacient ordonat, grijuliu, cuminte. La pacientul rebel se refac de obicei alti hemoroizi, dupa ce au fost operati cei vechi. Sanatate va urez!
Va multumesc din suflet.chiar m-am mai linistit dupa acest mesaj..
VA MULTUMESC inca odata
VA MULTUMESC inca odata
Cu placere. Pentru detalii sunt de gasit la http://stud.usv.ro/~sorinbalan
Buna ziua...am si eu o nelamurire...intre vagin si anus pe lateral undeva am ca o bucata de carnita crescuta...in aceea zona am si mancarimi usoare, alteori mai intense...este la culoarea pieliisi este consiatent ca o carnita.este grav? la ce fel de doctor trebuie sa merg pt control?daca poate cineva sa ma ajute!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hemoroizi? cancer anal?
- 2hemoroizi, durere si singerare
- 3dureri si arsuri anale!
- 8Dupa nastere de cezariana, mi-au aparut hemoroizi
- 6copil de 1 an hemoroizi de la constipatie?
- 26carcinom scuamos cheratinizant moderat doferentiat G2
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 10Simptome ciudate, va rog sa ma ajutati.
- 5cum si cind scap de hemoroizi?
- 4am hemoroizi?
- 0fisura anala plus hemoroizi! complicatii
- 1rezultate analize de sange - hemoroizi???
- 1Umflatura zona anala
- 0Hemoroizi interni
- 1Intoxicatie cu Euthyrox
- 0Ligaturare hemoroizi
- 1mancarime si un junghi timp de cateva minute dupa operatie hemoroizi
- 1Discomfort in anus/rect?
- 4Hemoroizi trombozati
- 3Durere și sângerări anale
Mai multe informații despre: Hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: