Diaree si anticonceptionale Marvelon 21
Buna ziua!
1.Am luat pastila aseara la ora 22 si azi dimeata la 7 am avut un scaun apos. Mai sunt protejata?
2. Daca in cursul unei zile am contact si am si 1-2 scaune moi (apoase) si iau 2 pastile imodium, mai sunt protejata?
3. Imodium scade eficienta pastilelor?
Multumesc
1.Am luat pastila aseara la ora 22 si azi dimeata la 7 am avut un scaun apos. Mai sunt protejata?
2. Daca in cursul unei zile am contact si am si 1-2 scaune moi (apoase) si iau 2 pastile imodium, mai sunt protejata?
3. Imodium scade eficienta pastilelor?
Multumesc
4 comentarii
Imodium nu scade eficienta contraceptivului dar diareea in interval de 4 ore dupa administrarea pastilei poate reduce absorbtia ei.
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare.
In cazul in care dintr-o folie de marvelon, nu iau o pastila, sa zicem ca uit si ramane neluata si in continuare iau 7 pastile corect, din aceeasi folie si dupa cele 7 luate corect, am contact, mai sunt protejata?
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare.
In cazul in care dintr-o folie de marvelon, nu iau o pastila, sa zicem ca uit si ramane neluata si in continuare iau 7 pastile corect, din aceeasi folie si dupa cele 7 luate corect, am contact, mai sunt protejata?
Multumesc
Eficienta scade cu cat uitati mai devreme pastila din cele de pe folie, dar probabilitatea ovulatiei ramane scazuta (deci si a unei sarcini).
Inteleg ca in prima saptamana este riscul cel mai mare, dar chiar si asa sansele sunt foarte mici. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 4diaree prelungita
- 10voma diaree si varsaturi
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 2diaree, dureri abdominale si retrosternale.ajutati-ma!
- 11Posibila intoleranta la lactoza?
- 2palpitatii, diaree, ameteli
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 0diaree si constipatie in aceeasi zi?
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 4Colon iritabil?!
- 2tratament diaree cu candida
- 0diaree de o perioda de timp
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 1Problema
- 2Amitripilina si xanax
- 2diaree
- 1Diaree de peste o saptamana
- 1Am nevoie de ajutor - diaree 2-3 zile lunar
Mai multe informații despre: Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: