Scaun subțire + hemoroizi

31-05-2022
Adina86@
Nu este medic/terapeut
Adina86@
Buna, de ceva timp fac cu greu scaunele, deși sunt moi abia iese și sunt subțiri. Nu mă doare nu sângerez. Fac de 3 ori pe zi și simt că nu fac tot. Da unele nu sunt la fel nici la culoare nici forma. Am zile care fac închise la culoare și au aspect că paiele/ fân miros înțepător și nu sunt legate plutesc deasupra apei. Altele sunt subțiri și scurte altele subțiri și mai lungi. Portocalii sau maroniu deschis. Ce mă deranjează că mă chinui sa fac deși nu sunt constipata. Dacă am diaree fac că o explozie. De 3 zile am probleme și cu un hemoroizi care mă dor am inceput sa folosesc o crema, a ieșit după ce am mâncat popcorn. Anusul îl simt umflat. Am 35 de ani și anul trecut am fost la urgenta cu dureri mari de burta și înțepături in zona buricului plus înainte să fac lipsa mare aveam dureri de burta și dureri de spate iar dupa lipsa mare mă apucă crizele de rinichi. Mă găsit cu pietre și durerile de burta le aveam din cauza gazelor acumulate în stomac sau un început de apedincita ( așa mi-au spus). Am avut și un abces perianal. Ma gândesc să nu am problemele asta de a face normal și să mă chinui din cauza abcesului care a fost destul de adânc până aproape de colon sau o fi de la hemoroizi. Nu înțeleg de ce deși e moale trebuie să mă chinui sa fac că o constipație. Ce demersuri ar trebui sa fac și unde să mă îndrept ? Mulțumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •