Poate fi sarcina sau nu ?
Buna.Am si eu un stres. Cu 2 saptamani in urma, a 13-a zi dupa ultima menstruatie, am facut sex cu prezervativ, dar inainte de a-l pune, aproximativ un minut a fost penetrare fara.
Trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea, mi-a aparut o sangerare si crezand ca imi vine ciclul, am inceput sa iau Yasmin, anticonceptional. Sangerarea a continuat 2 zile, se observa doar pe servetel.lntrebare e daca as putea fi insarcinata sau am dereglat ciclul cu anticonceptionalele.?
Mentionez ca am schimbat mediul de curand, lucrez mult, sa fie si oboseala de vina? Nu mi s-a mai intamplat asta si mi-e teama de sarcina totusi.
Un raspuns va rog !
Trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea, mi-a aparut o sangerare si crezand ca imi vine ciclul, am inceput sa iau Yasmin, anticonceptional. Sangerarea a continuat 2 zile, se observa doar pe servetel.lntrebare e daca as putea fi insarcinata sau am dereglat ciclul cu anticonceptionalele.?
Mentionez ca am schimbat mediul de curand, lucrez mult, sa fie si oboseala de vina? Nu mi s-a mai intamplat asta si mi-e teama de sarcina totusi.
Un raspuns va rog !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 2pot fi gravida?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 2posibila sarcina?
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 7insarcinata sau nu?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 4as putea fi insarcinata?
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 4risc de sarcina?
- 5Ma dor sanii
- 2Karissa, am procedat corect?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 1Am ramas insarcinata daca?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: