Posibila sarcina?
Buna ziua.
As vrea daca se poate sa ma ajutati cu o problema.Saptamana trecuta am facut de doua ori sex protejat cu prietena mea, in aceeasi zi.Distanta dintre acte a fost de aprox 2 ore.Problema vine de la faptul ca a doua oara, inainte sa pun prezervativul, am avut si contact neprotejat, pentru scurt timp.Mentionez ca intre cele doua acte sexuale, m-am spalat, insa nu am urinat, asa cum stiu ca trebuie facut pentru a scapa de orice urma de spermatozoizi de pe canal.De altfel, contactul sexual neprotejat a fost foarte scurt, ceva gen 1, 2 minute, dupa care am pus prezervativul.Astazi, la o saptamana dupa acest incident, pe prietena mea o doare mijlocul si se simte imobila, ca si cum ar fi mancat mult(exact in cuvintele ei).Pe mine tocmai aceste dureri m-au alarmat si m-au facut sa apelez la acest forum.
Intrebarea mea este care sunt sansele, in circumstantele date, ca prietena mea sa fie gravida?
Va multumesc anticipat.
As vrea daca se poate sa ma ajutati cu o problema.Saptamana trecuta am facut de doua ori sex protejat cu prietena mea, in aceeasi zi.Distanta dintre acte a fost de aprox 2 ore.Problema vine de la faptul ca a doua oara, inainte sa pun prezervativul, am avut si contact neprotejat, pentru scurt timp.Mentionez ca intre cele doua acte sexuale, m-am spalat, insa nu am urinat, asa cum stiu ca trebuie facut pentru a scapa de orice urma de spermatozoizi de pe canal.De altfel, contactul sexual neprotejat a fost foarte scurt, ceva gen 1, 2 minute, dupa care am pus prezervativul.Astazi, la o saptamana dupa acest incident, pe prietena mea o doare mijlocul si se simte imobila, ca si cum ar fi mancat mult(exact in cuvintele ei).Pe mine tocmai aceste dureri m-au alarmat si m-au facut sa apelez la acest forum.
Intrebarea mea este care sunt sansele, in circumstantele date, ca prietena mea sa fie gravida?
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
buna..
pai depinde dak prietena ta era in perioada fertila..atunci sunt sanse de a ramane insarcinata(destul de slab), dar dak nu era in periaoda fertila atunci nu are de ce sa-si faca griji!...simptomele nu apar dupa o saptamana decat dupa 2-3..o luna!...mergi la farmacie si i-ai un test de sarcina...si la 14 zile dupa contactul sexual poare sa faca testul...dar oricum slabe de a fi insarcinata.acuma depinde de perioada fertila!!! sper k te-am putut ajuta cu raspunsul meu...bye bye
pai depinde dak prietena ta era in perioada fertila..atunci sunt sanse de a ramane insarcinata(destul de slab), dar dak nu era in periaoda fertila atunci nu are de ce sa-si faca griji!...simptomele nu apar dupa o saptamana decat dupa 2-3..o luna!...mergi la farmacie si i-ai un test de sarcina...si la 14 zile dupa contactul sexual poare sa faca testul...dar oricum slabe de a fi insarcinata.acuma depinde de perioada fertila!!! sper k te-am putut ajuta cu raspunsul meu...bye bye
Buna.
Ea are ciclul neregulat. Luna asta, daca nu ma insel i-a venit undeva in jur de 10, 11, asadar cu aprox. 9, 10 zile inainte de incident. Niciodata de cand sunt cu ea nu ne-am bazat pe metoda calendaristica, tocmai pentru ca are ciclul neregulat...
Multumesc mult pentru raspuns.
Ea are ciclul neregulat. Luna asta, daca nu ma insel i-a venit undeva in jur de 10, 11, asadar cu aprox. 9, 10 zile inainte de incident. Niciodata de cand sunt cu ea nu ne-am bazat pe metoda calendaristica, tocmai pentru ca are ciclul neregulat...
Multumesc mult pentru raspuns.
buna...am 15 ani si o viata sexuala destul de activa...prietenul meu nu foloseste prezervativ decat rareori si niki eu nu folosesc anticonceptionale sau alte metode contraceptive...pur si simplu scoate penisul cand simte ca trebuie sa ejaculeze...el imi spune tot timpul ca metoda adoptata este extraordinara si ca nu exista nikiun fel de risc dar eu ma tem ingrozitor de mult...am folosit si teste de sarcina dar nici in alea nu prea am incredere...ciclul menstrual nu imi este regulat, poate si din aceasta cauza ma alarmez...tot timpul am impresia ca sunt insarcinata.te rooog muult sa ma ajuti..
astept un raspuns.mersi!
astept un raspuns.mersi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt gravida?
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 6sarcina sau nu?
- 5risc de sarcina?
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 5posibil sarcina
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 1Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 4pot sa rămân însărcinată. Vă rog ajutaţi-ma!
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: