despre flegma

168 comentarii 1 23 ..... 5 6 Înainte ›
0
23-03-2009, ora 21:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Ba DA !!
O aprinzi ( tigara ).. te gandesti la mine( ca nu iti dau voie sa fumezi).. Zambesti !! si stingi tigara!
Nu dupa ce tragi un fum sau doua.. da nu mai mult!
0
24-03-2009, ora 17:49
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
ok D-le doctor.o sa incerc promit...vreau sa va intreb ambroxolul este destul de eficient...adica ma refer la faptul ca celelalte medicamente m-au ajutat enorm...ma simt mult mai bine nu mai am asa flegma urita...mai am tendinta sa mai trag din git dar totul este ok...si vreau sa va mai intreb despre amigdale cind am fost la control d-na doctor mi-a zis ca sunt putin afectate adica ca si cind ar fi gaurite si a scos ceva de acolo ca un bob de orez oare ce era? tot dinsa mi-a zis ca numai dca faci pe an de cel putin 7 ori puroi trebuie scoase..eu am avut probleme numai de acum cu acel streptococ ma gindesc si eu ca au si ele rolul lor acolo nu? va spun asta pentru ca aud mlte persoane care i-mi zic sa merg sa le scot ca nu mai am treaba..eu sincera sa fiu sunt impotriva adica na nu ca mi-ar fi teama dar pot exista si reactii adverse nu?
0
24-03-2009, ora 20:02
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
D-le doctor pe forum tot aud discutii despre ASLO ce inseamna de fapt ? mama cred ca ma fac medic orl ))).multumesc.
0
24-03-2009, ora 21:15
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca nu faci amigdalite purulente.. ebine.
i timp amigdalele o sa se micsoreze si mai mult in volum si n.osa ai probleme.
dac vrei sa ma dau cu parerea.. faci cateva poze.. a faringelui si amigdalelor.. le trimiti pe mail.. si Vorbim la concret!
0
25-03-2009, ora 19:06
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
poze? cum sa-mi fac poze ? pot sa-mi fac singura...habar n-am cum ..aparat digital am, pot sa pun pe cineva sa-mi faca ?
0
25-03-2009, ora 20:18
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cel mai des... si mai reusite poze care le.am primit au fost facute cu camera Web. cu leduri.. se vede perfect.
Cu aparatul.. rogi pe cineva sa faca de la cea mai mica distanta.. cu blit .. stai cu gura larg deschisa.. si spunand litera Aaaaaaaaaaaa. limba in acel moment se lasa in jos si se vede perfect faringele si amigdalele!
0
27-03-2009, ora 19:32
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
din pacate inca n-am reusit sa fac poze, , , dar o sa fac..promit...d-le doctor eu iau ambroxol acuma...este destul de bun..adica ok, , , nu ma mai simt atit de rau dar tot mai am putina flegma care parca sta in git si nu pleaca, , , ma dispera faza ca ma gindesc tot acolo... uf.cind o sa-mi treaca odata
0
29-03-2009, ora 12:34
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
D-le doctor mai am citeva pastile de ambroxol... ce fac cind le termin...?
0
29-03-2009, ora 17:55
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
mai faci pauza..
si imi povestesti cum te simti dupa cateva zile de pauza!
0
29-03-2009, ora 21:53
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
multumesc d-le doctor pentru raspuns...sper din tot sufletul sa-mi treaca odata, ca de doaua saptamini sa saturat toata lumea de mine..((( asa sunt eu..ce sa fac ma tot gandesc.nici nu pot sa maninc...ce ma fac d-le doctor ?
0
30-03-2009, ora 07:43
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
in farmacie.. este un Creion.. Mentolat// care il tii la tine si inspiri pe nas.. la fiecare 3-4 ore.
sa ai la tine pastilute gen Voseptol.. sau simplu tic-tac.. cu menta.. si sa.l folosesti des.
sa bei multa apa plata si ceaiuri ziua!
si cam atat..
adic sa.ti cauti de treaba.. sa te bucuri de o floare.. de o raza de soare.. de o vorba buna.. de un banc..
si sa nu te mai gandesti la tine !!!
0
30-03-2009, ora 19:15
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
asa este...avei dreptate domnule doctor :) flegma no mai simt pentru ca atunci cind trag...(am ramas cu acel reflex sa trag flegma din git )nu mai simt flegma...dar simt un nod in git care sta acolo si-mi taie respiratia...dar eu nu ma las incerc sa uit sa nu mai gindesc atit...tot ce-mi doresc este sa scap cit mai repede.multumesc.
0
01-04-2009, ora 18:14
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
BUNA ZIUA d-le doctor azi este 1 aprilie.va pacalit cineva astazi? :) pling...pling...pling.of d-le doctor vreau sa zic ca am luat doar creionul mentolat si voseptolul nici nu stiu cum sa mai descriu senzatia ce o am...ca sa va puteti da seama mai bine...nu mai este atita flegma parca si gitul este mai apos dar acolo...UNDEVA IN MIJLOCUL GITULUI CEVA ACOLO CARE PARCA STA SI NU PLEACA, , MAI TRAG EU DIN GIT DAR STA ACOLO, , ACUM AM SI SENZATIA ACEEA DE "FOAME DE AER "..STIU CA VA CHINUI CU ATITEA INTREBARI DAR VA ROG SA MA AJUTATI SA SCP ODATA DE ACEASTA STARE. MULTUMESC.
0
01-04-2009, ora 19:33
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Eu inteleg..ca Lenea este o cucoana mare !
da nici chiar asa.
de cand te.am rugat sa gasesti o camera web, un telefon mobil sau untelefon si sa.ti faci cateva poze a faringelui !
dar pana luni nu pot sa le mai vad.. am si eu..un mic concediu !
Atunci cand simti ca sta ceva acolo.. te duci si faci gargara.. spalaturi nazale.. si tot ce iti sta in putinta dar sa schimbi senzatia de acolo...
0
06-04-2009, ora 19:33
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
buna ziua d-le doctor...vreau sa va spun ca ma simt mai bine.. mai simt ceva flegma dar este acceptabil...am facut si doaua poze..adica chiar mai multe pentru ca nu stiam exact cum, sa stau cu gura cit mai bine sa se vada...acuma eu vi le trimit pe adresa de email...iar daca nu sunt bune mai fac...si daca v-am suprasolicitat i-mi cer iertare, totusi nu pot sa nu ma abtin prin a va spune ca sunteti un om deosebit pentru simplul fapt ca raspundeti atitor scriitori.va multumesc.
0
08-04-2009, ora 20:17
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
Multumesc pentru raspuns d=le doctor, deci cu gitul este in regula...i-mi pare bine sa aud asta pentru ca ma necajit intr-un hal fara de hal...:) dupa cum v-am spus nu mai am probleme mari cu flegma dar ceva tot mai simt ca sta acolo si nu se duce...iar de fumat rusine sa-mi fie..nu m-am lasat.sunt super constienta ca si fumatul contribuie in mare parte la aceasta problema...acum nu mai trebuie sa iau nimic ? am luat vreao 5 zile voseptol pt supt...MULTUMESC.
0
08-04-2009, ora 20:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Dupa cum arata faringele.. nu ar mai trebui sa ei nimic..
doar sa tii regimul alimentar.. sa nu provoci iarasi iritatie cu ceva...
0
09-04-2009, ora 18:43
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
Buna ziua.Iar va stresez cu intrebarile...eu ma tot intreb -d-le doctor o sa-mi treaca odata si odata flegma asta ciudata...o simt la inghitit si staa acolo si ma enerveaza de mor, , se pot intimpla si alte complicatii ? cred ca am devenit paranoica...cer scuze...MULTUMESC.
0
09-04-2009, ora 20:02
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Buna Cristina.
sa stii ca daca nu am un mesaj de la tine zilnic.. incep sa.mi fac griji!!!
Cu siguranta.. problema Ta nu e tocmai locala...faringiana!
sa stii ca stresul.. face o vazoconstrictie si deasemenea o contractie musculara.
cum faringele este in totalitate alcatuit din muschi... e posibil ca ceea ce simti tu.. sa fie o senzatie subiectiva.. data de starea ta emotionala care duce la contractia muschilor faringieni cu senzatie de nod!
Iti recomand sa faci un tratament cu 2 produse de la Hofigal...care au sa te ajute foarte mult.
1.Gemoderivat de Stejar.. 1 doza dimineata.
2.Gemoderivat de Tei Argintiu muguri.. 1 doza la pranz si una seara !
si mai vorbim!
0
14-04-2009, ora 19:41
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
Buna ziua.din pacate nu am gasit in blaj ce mi-ati recomandat, dar tot asa ma simt d-le doctor...va rog sa ma credeti, parca sta ceva acolo si tot timpul am tendinta sa trag din git.citeodata parca nici nu mai pot inghiti ..stresata zau ca sunt...oare sa fie din cauza asta ? fumatul l-am mai rarit dar nu m-am lasat.citeodata i-mi vine sa-mi bag degetul pe git sa trag afara... ce sa mai fac d-le doctor..ca m-am saturat de starea asta.Va multumesc.
0
14-04-2009, ora 20:39
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
dupa.. pozele care le.ai trimis.. in gat e totul ok.
la Orice plafar.. rogi sa iti aduca si.. cu siguranta nu au sa te refuze.. este de la Hofigal.., romanesti.. si au distribuitori in toata tara..
sdau cauta pe internet.. si cred ca e si mai eftin!
Cumapara un Bioparox.. sprei..
il porti cu tine.. si cand ai senzatia ceia.. dai 2 pufuri.. in nas.. si 2 in gat!
se poate de 5-6 ori pe zi!
0
15-04-2009, ora 20:41
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
D-le doctor, azi am avut o zi graoaznica...va spun sincer ca ma gindesc numai la prostii, si intru in panica foarte repede, va rog sa-mi spuneti se poate intimpla si mai rau de atit? i-mi simt mai mereu gura si buzele uscate..asa mi-e de ciuda ca sunt asa de slaba de inger, , , ma tot gindesc la problema ce o am, deja de aproappe o luna...mai rau de atit nimeni nu ma incurajeaza.nici macar sotul meu care zice ca trebuie sa ma internez mai degraba la psihiatrie...ma deranjat foarte tare dar ce sa fac asa sunt eu...intru repede in panica ma gindesc la ce este mai rau...simt eu ca nu inghit cum trebuie ca ceva se opreste acolo...si tot timpul am tendinta sa-mi trag nasul...adevarul este ca si la salonul unde lucrez ete destul de rece...mi-e tot frig.lucrezla un salon de infrumusetare.ce sa ma mai fac d-le doctor i-mi va trece flegma asta ?
0
15-04-2009, ora 21:13
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cat de multe lichide.. ( apa plata si ceai. consumi pe zi?)
Ai cumparat Bioparox?
0
15-04-2009, ora 21:29
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
din pacate fac eforturi mari pt a bea mai multe lichide...nu prea beau...bioparox am avut de data trecuta...azi l-am folosit dar eu simt ca i-mi usuca si mai tare gura..este adevarat?
0
15-04-2009, ora 21:31
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
apa nu prea consum dar ceai mai beau..cel din comert este bun..gen lipton de lamaie sau altele?
0
15-04-2009, ora 21:37
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pai.. nu prea..
am folosit eu. si stiu ca mareste aciditatea !
Iti cumperi un ferbator mic.. si faci ceaiuri.. calde la servici.. cand Toti pleaca la fumat.. tu iti faci ceai!
de menta, eucalipt, catina, Galbenele., musetel...
faci o cana.. dei cate putin, cate putin.. pana o termini.. si alta.. si tt asa minim 5 cani pe zi de munca !
sa ai la tine o seringa cu Vit A.. sau Vit E. sau Ulei de catina.. si sa pui in nas.. cate 4-5 pic.. cand simti ca este uscat in gat.
la buzunar.. Tic-Tac.. pentru urgente !
si Bioparoxul nu usuca.. dar poti sa.l dai numai in nas !
0
15-04-2009, ora 21:48
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
tigarile batale vina...nu m-am lasat chiar de tot d-le doctor sunt prea stresata sa pot renunta chiar acum...le-am rarit chiar bine pt ca fumam foarte muklt...anturajul asta...este singura placere care o mai am...
0
16-04-2009, ora 19:57
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
d-le doctor vreau sa va spun ca flegma ce o am acuma este foarte lichida...adica parca inghit apa..de 5 luni de cind m-am mutat in noul salon unde este foarte rece mi-a fost tot frig eram si sunt si acuma tot inghetata de frig...vreau sa va spun ca poate fi si din cauza asta flegma ce o simt ? sau de la tigari ?
0
16-04-2009, ora 20:36
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
De la frig mai sigur...
o sa faci un efort( daca o sa vrei) sa.ti amenajezi un coltisor la servici.. unde sa poti sa.ti faci ceai cald !
si in ca un efort sa gasesti acele Gemoderivate de la Hofigal!
0
21-04-2009, ora 20:18
druguscristina
Nu este medic/terapeut
druguscristina
Buna ziua d-le doctor.Din pacate tot cu vesti proaste..a-si fi vrut sa ma simt si eu mai bine de sarbatori dar se pare ca nu-mi pot lua gindul de la problema ce o am de ceva vreme.nici nu stiu cum sa o mai descriu...dar stiu ca acuma simt aceea flegma la mijlocul gitului cum sta acolo si nu vrea sa plece, incerc sa tusesc, sa scuip, sa fac tot ce se poate sa o elimin cumva dar nu vrea parca se misca putin si iar se instaleaza la locul ei, pe mine ma sperie si lumea din jur ma refer la cunoscuti pt ca i-si dau toti cu parerea...si ma pun pe ginduri de ma paleste frica, de ex :sora mea este fumatoare si-mi spune ca si ea simte la fel...ca si ea are flegma in git si ca este de la tigari...o vecina i-mi zice ca baiatul ei a avut streptococ (si eu am avut ) si cica si el avea aceeasi problema cu flegma si ea crede ca ar trebui sa-mi scot amigdalele..ca numai asa scap...acuma dumneavoastra mi-ati vazut gitul in poze...cred ca va-ti facut o parere.pe mine nu ma doare dar simt ca ma stringe cineva de git simt ca-mi sta ceva in git si simt ca mi se usuca gura si ma gindesc si ma gindesc.si nu stiu ce sa mai fac...d-le doctor vreau sa pot zimbi di n nou...(((
Adaugă un comentariu / răspuns
168 comentarii 1 23 ..... 5 6 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  •