Fum inghitit
![Ralu16](/arata_img.php?img=cont_130020.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am 15 ani si fumez de 2 ani dar foarte rar [ o data la o luna/doua ], insa de o luna fumez in fiecare zii si inghit fumul. Este vreun pericol ? Si de ce cateodata nu pot resira ? E normal ? Va rog sa ma ajutati
3 comentarii
![Vio 49](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ralu...incearca si lasa-te de fumat, cu timpul vei avea probleme grave de sanatate.probleme pulmonare, ti se vor ingalbeni dintii, degetele.asa ca te sfatuiesc sa ai grija, esti tanara..., este pacat.
![calogeropoulis aristia](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Si eu sunt de acord cu vasi. Esti mult prea mica sa fumezi!!!
ca sa nu mai zic ca la nici o varsta nu e bine a fumezi. Ai s avezi ca o sa iti para rau daca nu te lasi acum cat poti, ca nu ai sa mai poti asa curand daca nu t elai la timp.
Porblemele de la fumat sun foarte grave si ajung pana la cancer!
Deci fii buna si nu mai fuma, e pacat de tine, eu sunt c asi mama ta ca varsta si imi pasa de copii!
ca sa nu mai zic ca la nici o varsta nu e bine a fumezi. Ai s avezi ca o sa iti para rau daca nu te lasi acum cat poti, ca nu ai sa mai poti asa curand daca nu t elai la timp.
Porblemele de la fumat sun foarte grave si ajung pana la cancer!
Deci fii buna si nu mai fuma, e pacat de tine, eu sunt c asi mama ta ca varsta si imi pasa de copii!
![Dacii](/arata_img.php?img=cont_128266.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ralu,..lasa-te de fumat.atat de putin cat e, lasa-l!Si eu am inceput la varsta ta, tot asa, putin, si de-ai sti cat de putin mi-a trebuit sa ajung la un pachet jumate pe zi...Crede-ma nu castigi nimic, nu te vede nimeni mai interesanta, in epatarea ta cu tigara...eu am fumat 20 si de ani, si cu foarte mari eforturi si bani, am renuntat.altii nu au fost atat de norocosi, si fumatori fiind nu au ajuns nici anii mei...asa ca las-o moarta cu tigara !vrei sa fii.dead women walking?:))
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bronsiectazii, emfizem pulmonar bulos bilateral
- 2fumatul
- 4am niste junghiuri in partea inimii
- 3la radiografia pulmonara se vede daca fumez?
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 4Astmul si fumatul
- 6prietenul meu nu vrea sa renunte la fumat
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 4Renuntarea la fumat... Nevoie de raspuns!
- 11cancer sau nu?
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 3alergie la fumat
- 6Cum scap de depresie?
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 2Implant fumator
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: