Fum inghitit
Am 15 ani si fumez de 2 ani dar foarte rar [ o data la o luna/doua ], insa de o luna fumez in fiecare zii si inghit fumul. Este vreun pericol ? Si de ce cateodata nu pot resira ? E normal ? Va rog sa ma ajutati
3 comentarii
Ralu...incearca si lasa-te de fumat, cu timpul vei avea probleme grave de sanatate.probleme pulmonare, ti se vor ingalbeni dintii, degetele.asa ca te sfatuiesc sa ai grija, esti tanara..., este pacat.
Si eu sunt de acord cu vasi. Esti mult prea mica sa fumezi!!!
ca sa nu mai zic ca la nici o varsta nu e bine a fumezi. Ai s avezi ca o sa iti para rau daca nu te lasi acum cat poti, ca nu ai sa mai poti asa curand daca nu t elai la timp.
Porblemele de la fumat sun foarte grave si ajung pana la cancer!
Deci fii buna si nu mai fuma, e pacat de tine, eu sunt c asi mama ta ca varsta si imi pasa de copii!
ca sa nu mai zic ca la nici o varsta nu e bine a fumezi. Ai s avezi ca o sa iti para rau daca nu te lasi acum cat poti, ca nu ai sa mai poti asa curand daca nu t elai la timp.
Porblemele de la fumat sun foarte grave si ajung pana la cancer!
Deci fii buna si nu mai fuma, e pacat de tine, eu sunt c asi mama ta ca varsta si imi pasa de copii!
Ralu,..lasa-te de fumat.atat de putin cat e, lasa-l!Si eu am inceput la varsta ta, tot asa, putin, si de-ai sti cat de putin mi-a trebuit sa ajung la un pachet jumate pe zi...Crede-ma nu castigi nimic, nu te vede nimeni mai interesanta, in epatarea ta cu tigara...eu am fumat 20 si de ani, si cu foarte mari eforturi si bani, am renuntat.altii nu au fost atat de norocosi, si fumatori fiind nu au ajuns nici anii mei...asa ca las-o moarta cu tigara !vrei sa fii.dead women walking?:))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bronsiectazii, emfizem pulmonar bulos bilateral
- 13Nu ma simt bine
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 7De cam un an are o raguseala care se accentueaza
- 5durere de stomac dimineatza
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 5yasmin si fumatul.. cat e de periculos?
- 3erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)
- 12as vrea sa ma las... dar...
- 1Semnele fumatului asupra dintilor
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 1Pot sa fumez?
- 6Cum scap de depresie?
- 0Fumat peste hepatita A
- 2E periculos sa te lasi deodata de fumat?
- 1alcool si tutun
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
- 1Greata cand fumez
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: