Fum inghitit

Am 15 ani si fumez de 2 ani dar foarte rar [ o data la o luna/doua ], insa de o luna fumez in fiecare zii si inghit fumul. Este vreun pericol ? Si de ce cateodata nu pot resira ? E normal ? Va rog sa ma ajutati
3 comentarii

Ralu...incearca si lasa-te de fumat, cu timpul vei avea probleme grave de sanatate.probleme pulmonare, ti se vor ingalbeni dintii, degetele.asa ca te sfatuiesc sa ai grija, esti tanara..., este pacat.

Si eu sunt de acord cu vasi. Esti mult prea mica sa fumezi!!!
ca sa nu mai zic ca la nici o varsta nu e bine a fumezi. Ai s avezi ca o sa iti para rau daca nu te lasi acum cat poti, ca nu ai sa mai poti asa curand daca nu t elai la timp.
Porblemele de la fumat sun foarte grave si ajung pana la cancer!
Deci fii buna si nu mai fuma, e pacat de tine, eu sunt c asi mama ta ca varsta si imi pasa de copii!
ca sa nu mai zic ca la nici o varsta nu e bine a fumezi. Ai s avezi ca o sa iti para rau daca nu te lasi acum cat poti, ca nu ai sa mai poti asa curand daca nu t elai la timp.
Porblemele de la fumat sun foarte grave si ajung pana la cancer!
Deci fii buna si nu mai fuma, e pacat de tine, eu sunt c asi mama ta ca varsta si imi pasa de copii!

Ralu,..lasa-te de fumat.atat de putin cat e, lasa-l!Si eu am inceput la varsta ta, tot asa, putin, si de-ai sti cat de putin mi-a trebuit sa ajung la un pachet jumate pe zi...Crede-ma nu castigi nimic, nu te vede nimeni mai interesanta, in epatarea ta cu tigara...eu am fumat 20 si de ani, si cu foarte mari eforturi si bani, am renuntat.altii nu au fost atat de norocosi, si fumatori fiind nu au ajuns nici anii mei...asa ca las-o moarta cu tigara !vrei sa fii.dead women walking?:))

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fumatul
- 5renuntare la tutun
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 5Erectie slaba si fumatul
- 2ulcer duodenal, dureri si arsuri gastrice + fumator
- 4dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum
- 3toti care am fumat am ajuns la urgente... problema mare?
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 2Disfunctie erectila?!
- 2Ameteli cumplite
- 6posibil cancer la plamani?
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 5Renunta la fumat, cu tigara electronica,... este mai usor decat iti imaginezi!
- 11cancer sau nu?
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 1h pylori, fumat si antibiotice
- 3Diagnostic tumoare
Mai multe informații despre: Fumatul fumatul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: