Durere gat-ureche-cap (scalp)
Buna ziua! De cateva zile am o durere suparatoare in gat-amigdala stanga(am luat neo-angin, dar degeaba), insa mai nou, ma doare si urechea stanga, iar "uimitor" jumatatea stanga a capului, respectiv scalpului este foarte sensibila la atingere fata de cealalta jumatate, e mai mult o senzatie neplacuta la atingere decat o durere, plus faptul ca o data la cateva minute parca un "fulger"(intepatura) imi trece prin cap(partea stanga) sau cand fac miscari bruste. Nu stiu daca toate acestea au legatura, insa astept un raspuns din partea dumneavoastra. Va multumesc anticipat!
7 comentarii
Buna ziua! De cateva zile patesc si eu la fel acea intepatura (fulger) la cateva minute, plus o zona dureroasa la nivelul scalpului in partea dreapta. In fapt toata partea dreapta cu tot cu ureche e mai sensibila si intr-adevar am avut o raceala saptamana trecuta dar sub o forma nu foarte grea. Ati reusit sa aflati despre ce este vorba?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua! Am si eu aceasta problema de ceva timp (fulger cand intorc gatul, durere a scalpului in partea dreapta cand ating parul). Suntem deja 3 persoane cu aceleasi simptome pe acest forum, as fi foarte multumit daca as primi raspuns la aceasta intrebare.
Salut, si eu am aceeasi problema ca si voi, la mine este afectata partea dreapta, sper sa ne poata lamuri cineva.
Buna ziua, inca unul cu aceleasi manifestari, partea stanga. A aparut vreo solutie?
Salut, chiar nu exista nimeni care sa ne poata ajuta???
Pentru toti cei care au scris mai sus, eu va sfatuiesc sa faceti de urgenta un examen RMN. Mai ales daca aveti cumva si un inceput de parestezii. Multa sanatate!
Ar putea fi nevralgia Arnold, a se citi aici: http://dictionar.romedic.ro/arnold-(nevralgie)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva rosu dureros si alb in mijloc pe cerul gurii.. infectie?
- 4ce inseamna cazeu la amigdale?
- 7e grav?
- 9urechi nas infundat
- 10Valul palatin.
- 11ciuperca la ureche
- 6amigdalita cronica care nu se vede la analize
- 2durere in spatele urechi
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 4ganglioni submaxilari inflamati
- 47amigdalita pultacee
- 6In urma cu vreo 7 luni simteam ceva in gat mereu, mai ales cand dormeam
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 3Amigdala dreapta umflata, faringe rosu
- 2Durere in ureche otita medie supurata
- 2Senzatie de apa in urechi
- 1Gat rosu
- 0Infectie in gat
Mai multe informații despre: Urechea gatul amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: