ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva...
nush daca aici trebuia sa postez da nu am gasit in alta parte ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva nici nu prea pot sa vb. am laut pastile - antibiotic da nimic am golit farmacia... mi-a dat tot ce aveau mai bun am luat tratament 4 zile nu mi-a trecut nici macar 1% nu mai pot... va rog ziceti-mi ce sa fac. ORICE. Multumesc
5 comentarii
încearcă să iei septolete forte care are şi anestezic, un antibiotic mai puternic de genu zinnat sau augmentin şi eventual du-te la doctor... ca să faci exsudat şi antibiogramă.. poate e un microb rezistent
Inainte de a face exudat faringian(pt ca ai luat antibiotic)ar trebui sa faci o pauza de antibiotic de min 5 zile.
Am laut tot felu de pastile am fost la farmacie si mi-a dat ce e mai bun si nu mi-a trecut am fost la medicu de familie mi-a dat klacid SR 500mg sa iau una pe zi timp de 5 zile sa vad cum se manifesta astea nush lamaia e buna la gat ??
ai amigdale sau asa din senin te-a luat ???????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Senzatie foarte neplacuta in gat
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 5Senzatie de gat inflamat!
- 20dureri de umar si gat partea dreapta
- 7mucozitati pe git
- 7fetita mea are 5 ani si are un microb la gat cam mare
- 2ureche infundata si durere de gat
- 64gat inflamat de mai bine de o luna si cu un nod cand inghit
- 10dureri in gat
- 33jena in gat
- 1Durere gat pulsativa
- 2Jena in gat
- 7Copil de 12 ani - dureri mari de gat
- 5corp strain in gat