despre cicumcizie
Buna seara!
Am 21 de ani si am si eu o 'problema' cu circumcizia asta. la mine nu se decaloteaza deloc nici in stare normala nici in erectie si m.am gandit sa rezolv aceasta problema deoarece este inestetic, igiena nu o pot face corect si in timpul actului sexual trebuie neaparat prezervativ, deci nu se poate fara. recunosc ca mi.e teama de operati, poate d.aia nici n.am facut.o pana acum, dar m.am hotarat sa o fac si im trebuiesc argumente serioase, pareri si cel mai mult sfaturi. daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi as fii recunoscator.
Am 21 de ani si am si eu o 'problema' cu circumcizia asta. la mine nu se decaloteaza deloc nici in stare normala nici in erectie si m.am gandit sa rezolv aceasta problema deoarece este inestetic, igiena nu o pot face corect si in timpul actului sexual trebuie neaparat prezervativ, deci nu se poate fara. recunosc ca mi.e teama de operati, poate d.aia nici n.am facut.o pana acum, dar m.am hotarat sa o fac si im trebuiesc argumente serioase, pareri si cel mai mult sfaturi. daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi as fii recunoscator.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Avort Medabon
- 2Umflătură zona anala
- 0Dureri in pelvis
- 3Întrebare avort medicamentos
- 1Ajutați mă ! După fiecare contact sexual ma ustura
- 1Durere în partea dreaptă jos
- 1Rana col
- 2Nidatie?
- 4Experiența Medabon
- 3Sangerare dupa menstruatie
Mai multe informații despre: