Nidatie?

02-12-2024
Gabriela1.
Nu este medic/terapeut
Gabriela1.
Buna seara! Pe 15 august am suferit un avort spontan cu hemoragie dupa 2 săptămâni din cauza bucatilor de sarcina ramase in interior. Mi-au favut 3 chiuretaje si 2 aspiratii in tot acest timp, iar din 1 septembrie cand am iesit din spital nu am mai avut menstruatie deloc. Acum de 3 zile am o secretie foarte slab rozalie, iar azi era maronie. Am avut si temperatura crescuta in zona abdomenului 2 zile la rand pana sa apara secretia rozalie, usoare crampe. Noi incercam sa mai facem un copil, ovulatie am avut in fiecare luna, credeti ca este posibil sa fie sarcina ? La cate zile ar iesi un test pozitiv ?
2 comentarii
0
02-12-2024, ora 08:40
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Bună ziua!
După avortul spontan și procedurile repetate pe care le-ați descris, este normal să existe o perioadă de neregularitate a ciclului menstrual. Secreția rozalie urmată de una maronie poate fi semnul începerii reluării ciclului menstrual normal, dar poate indica și alte probleme, cum ar fi o infecție sau chiar o nouă sarcină, mai ales dacă ați avut ovulație regulată și ați încercat să concepeți.

Pentru a clarifica situația, iată câteva recomandări:

1. Test de sarcină: Majoritatea testelor de sarcină sunt fiabile începând cu prima zi de întârziere a menstruației sau aproximativ la 14 zile după ovulație. Dacă ați avut ovulație și acum observați schimbări în secreția vaginală, un test de sarcină efectuat acasă ar putea oferi răspunsuri. Acesta ar putea fi pozitiv dacă este cazul unei sarcini.

2. Consult medical: Vă recomand să vizitați un medic pentru evaluare, având în vedere istoricul recent de intervenții și faptul că ați avut febră și crampe. Medicul poate dori să efectueze un examen pelvian și teste suplimentare, inclusiv o ecografie pentru a verifica starea uterului după procedurile multiple pe care le-ați avut.

3. Monitorizarea simptomelor: Continuați să monitorizați orice alte simptome, cum ar fi durerea, febra sau schimbările în secreția vaginală. Orice simptom nou sau intensificat necesită atenție medicală.

Având în vedere complexitatea situației, este esențial să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și să comunicați deschis cu echipa medicală despre toate simptomele și preocupările pe care le aveți, pentru a asigura cea mai bună îngrijire posibilă și pentru a maximiza șansele unei viitoare sarcini sănătoase.
0
03-12-2024, ora 11:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa asteptati macar pana la urmatoarea menstruatie.
Uterul nu este deocamdata refcaut si riscati sa pierdeti si urmatoarea sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerarea de nidație
  •