desorelle si zinnat
buna seara! sunt protejata daca iau antibiotic zinnat si anticonceptionalul desorelle?
4 comentarii
Buna Raluca, din cate stiu antibioticul slabeste puterea anticonceptionalului. Medicul meu mi-a recomandat in astfel de situatii sa folosesc metode de bariera (ex prezervativul) in perioada in care se administreaza antibioticul si 7 zile dupa terminarea administarii antibioticului. Asa e mai sigur.. eu zic sa faci si tu la fel ptr siguranta ta.
merci..si inca o intrebare la care as vrea un raspuns. dupa cat timp de la administrarea ultimului antibiotice se pot consuma bauturi alcoolice?
Din cate stiu antibioticul se elimina din organism dupa 24 de ore, bea multe lichide si va fi si mai sigur...
Buna ziua, am si eu o intrebare:iau Desorelle si pentru puroi in gat iau si Zinnat, precizez ca iau de 5 zile.Am avut contact sexual neprotejat(am uitat de efecte).Pot sa iau pilula de a 2 zi?
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4logest+amoxicilina
- 2interactiune Logest cu antibiotice
- 5Antibiotice si Marvelon 21
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 0prima pastila de yasemin si o jumatate de pastiluta mig400
- 2iau antibiotice si Karissa mai sunt protejata?
- 19Yasmin si Cefalexina
- 0yasmin + augmentin
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 2cuminol+rigevidon?
- 0Anticonceptionale, antibiotice si ovulatie.
- 1Am ramas insarcinata?
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 1Logest și Eficef
- 0Belara + Clindamycin
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
- 0Anticonceptionale si covid
- 0Anticonceptionale Logest+antibiotic Augmentin (amoxicilina)
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele