antibiotic inainte de conceptie
Buna seara! As avea si eu o nelamurire. luna asta dr mia depistat o anexita si mia dat tratament antibiotic zanocit 7 zile 2/zi. In data de 15 ar fi ultima zi in care trebuie sa iau iar in 18-19 ar fi ovulatia. Ne dorim tare mult un copil si nu vreau sa se intample ceva. Dr mia zis ca nu ar fi chiar o problema dar nu sunt sigura pe acel "CHIAR". Va rog sa imi raspundeti sa stiu ce sa fac.
3 comentarii
Va rog daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea de mai sus!
Buna ziua,
In cazul in care medicul v-a recomandat acest tratament stiind despre dorinta dumneavoastra de a concepe un copil, puteti urma tratamentul.
O zi placuta!
In cazul in care medicul v-a recomandat acest tratament stiind despre dorinta dumneavoastra de a concepe un copil, puteti urma tratamentul.
O zi placuta!
Va multumesc frumos pentru sfat. Medicul meu a fost putin cam ocupat cand mia explicat...se grabea...de aceea nu am inteles daca ar fi o problema sau nu. Stie ca vrem copil. Cred ca totusi am sa astept pana luna viitoare cu toate ca parca ar dura o vesnicie. O zi frumoasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu stiu ce sa fac - injectii polidin sau pastile ampicilina?
- 2cedax ceftibuten caps interfereaza cu anticonceptionalele?
- 4pauza la anticonceptionale si tratament cu antibiotic
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 3yasmin si antibioticele
- 8anexita la ovare
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 2Anticonceptionale si antibiotic
- 2anexita cronica
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 3diane 35 si antibiotic
- 4anexita cronica
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 4urgent un sfat va rog anticoceptionale
- 2anticonceptionale si antibiotice
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: