antibiotic inainte de conceptie

Buna seara! As avea si eu o nelamurire. luna asta dr mia depistat o anexita si mia dat tratament antibiotic zanocit 7 zile 2/zi. In data de 15 ar fi ultima zi in care trebuie sa iau iar in 18-19 ar fi ovulatia. Ne dorim tare mult un copil si nu vreau sa se intample ceva. Dr mia zis ca nu ar fi chiar o problema dar nu sunt sigura pe acel "CHIAR". Va rog sa imi raspundeti sa stiu ce sa fac.
3 comentarii

Va rog daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea de mai sus!

Buna ziua,
In cazul in care medicul v-a recomandat acest tratament stiind despre dorinta dumneavoastra de a concepe un copil, puteti urma tratamentul.
O zi placuta!
In cazul in care medicul v-a recomandat acest tratament stiind despre dorinta dumneavoastra de a concepe un copil, puteti urma tratamentul.
O zi placuta!

Va multumesc frumos pentru sfat. Medicul meu a fost putin cam ocupat cand mia explicat...se grabea...de aceea nu am inteles daca ar fi o problema sau nu. Stie ca vrem copil. Cred ca totusi am sa astept pana luna viitoare cu toate ca parca ar dura o vesnicie. O zi frumoasa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35ingrijorare: novynette si ampicilina
- 2Anticonceptionale si antibiotic
- 2Antibioticele si anticonceptionalele
- 3intrebare intrebatoare
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 5diagnostic ecografic: anexita bilaterala
- 12anexita cronica
- 3diane 35 si antibiotic
- 6Iau anticonceptionale de 3 luni si intr-o luna am luat antibotice
- 5Heeelp! Eficef si Karissa
- 6virgina cu anexita, infertila?
- 0prima pastila de yasemin si o jumatate de pastiluta mig400
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 0yasmin + augmentin
- 2Cerazette si Zinnat
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 1Augmentin si nuvaring
- 2Anticonceptionalele si antibioticele
- 0Anticonceptionale si covid
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: