Efectul antibioticelor cu anticonceptionalele Karissa

24-06-2011
Lory18
Nu este medic/terapeut
Lory18
Buna... de 4 zile am inceput sa iau anticonceptionale Karissa(din prima zi de menstruatie)..dar intre timp fac si un tratament..cu Nizoral (200mg) si si Cipro Quin (500mg)..am auzit k poate inlatura efectul unele antibiotice..dar in prospectul la Karissa am gasit doar urmatoarele antibiotice care ar putea anula efectul pilulelor : ritampicina, barbiturice, fenilbutazona, fenitoina, griseofulvina, ampicilina si tretaciclina.Ar fi ok sa incep sexul neprotejat in acest caz?k nici nu stiu ce sa mai cred.
4 comentarii
0
24-06-2011, ora 14:10
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Eu zic ca sa nu te risti, sa faci sex protejat, eu am auzit ca in general antibioticele anuleaza efectul, faci luna asta cu protectie, ca sa fii mai sigura...
0
24-06-2011, ora 14:27
Lory18
Nu este medic/terapeut
Lory18
si suunt si l prima tableta...chiar nu stiu..k pe fiecare forum scrie altceva...
0
24-06-2011, ora 15:41
Lory18
Nu este medic/terapeut
Lory18
mai..am fost pana la farmacie si am intrebat..si mi-a spus sa nu imi fac griji k este ok...chiar nu mai inteleg nimic.
0
24-06-2011, ora 21:57
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
uite parerea unui medic de pe acest forum..http://forum.romedic.ro/prod/Anticonceptionale_si_antibiotice_043223.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul