Sindrom depresiv anxios
Buna ziua.Sunt Marina si am primit diagnosticul de sindrom depresiv anxios de multi ani.In acest timp am testat multe medicamente dintre care unele chiar m au ajutat si pot spune ca ma simt binisor, ma confrunt mai tare cu lipsa de energie.Am peste 40 de ani, casatorita, copii dar mi as dori prietene cu care sa comunic despre boala, sa ne vizitam.Prietenele mele actuale se trezesc la 5 si se culca la miez de noapte, circula prin soare sau ger si nu pot tine pasul cu ele.Mi as dori ca amicile mele sa fie mai putin active, eventual casatorite si sa le placa sa viziteze zonele de munte in pas domol.Doresc tuturor sanatate multa si sa ne auzim sau vedem cu bine!
2 comentarii
Incercati daca vreti o internare la Sanatoriul. Predeal. Acolo se leaga prietenii si se fac drumutii pe munte.
Pt terapie de grup, daca sunteti din Buc, intrati pe echilibru.org.
Pt terapie de grup, daca sunteti din Buc, intrati pe echilibru.org.
Marina3 sa se duca la medic si sa discute de introducerea Bubropionei (Elontril), iar daca nu merge, sa se discuta de Concerta (Methylphenidate) in schema de tratament pe langa ce ia, si atunci s-ar putea sa nu se mai tina prietenele ei dupa ea.
Alea doua lucreaza pe Dopamina si Noradrenalina adica exact ce se ocupa cu energia, poate tratamentul actual nu atinge dopamina si noradrenalina daca o fi vreun antidepresiv de tip SSRI (Cipralex, Paroxetine, Serlift, Prozac).
Si da, poate veni si la grup daca doreste.
Asa ca Marina3, la medic de urgenta, nu poti sta asa cu lipsa aia de energie.
Alea doua lucreaza pe Dopamina si Noradrenalina adica exact ce se ocupa cu energia, poate tratamentul actual nu atinge dopamina si noradrenalina daca o fi vreun antidepresiv de tip SSRI (Cipralex, Paroxetine, Serlift, Prozac).
Si da, poate veni si la grup daca doreste.
Asa ca Marina3, la medic de urgenta, nu poti sta asa cu lipsa aia de energie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4RMN cocludent sau nu?
- 9nu mai vreau sa fiu asa...
- 5Am nevoie de un sfat, va rog. Prietena mea e insarcinata si are probleme psihice serioase.
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 13As vrea si eu un sfat...
- 5DESPRESIE
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 69ma lupt in fiecare zi cu mine insumi
- 11nevroza anxioasa
- 11Stresul, dusmanul tandretei si a sexului ?
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 7Depresie si medicamentele care mi-au fost prescrise de catre medic.
- 7M-am ingrasat de la Seroquel XR 300?
- 5vitamine B si depresie
- 3O boala sau mai multe
- 2Depresie
- 4Depresie.
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
Mai multe informații despre: Depresia Lipsa energiei depresie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: